Empty Page Section

Bedankt dat je interesse toont voor deze training.

Daring Innovation maakt geen onderdeel meer uit van het actuele aanbod van de Baak. Wij bieden wel incompany trajecten op het gebied van Innovatie.

Heb je vragen? Bel met onze opleidingsadviseurs: 0343-556369.

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • innovatie_innovatie_met_maatschappelijke_impact

  Innovatie met maatschappelijke impact

  Maatwerk

  De wereld is in transitie. We hebben grenzen bereikt. Op het gebied van onze natuur (Planet) van economische modellen (Profit) en het organiseren van bedrijven (People). Niet alleen de overheid maar juist organisaties spelen een cruciale rol in de beweging naar een duurzame samenleving.

  Lees meer...

 • innovatie_innovatie_door_talentontwikkeling

  Innovatie door talentontwikkeling

  Maatwerk

  Elke generatie kan iets eigens toevoegen aan de organisatie, mits ze daartoe in staat worden gesteld. De jongeren van nu kunnen een drijvende kracht zijn in innovatief werken en kunnen makkelijker inspelen op veranderende marktbehoeftes. De Baak heeft een concept ontwikkeld waar juist de jonge talenten in innovatieve leertrajecten grote veranderingen en innovaties in organisaties verankeren. Wij hebben inmiddels vele voorbeelden van succesvolle traineeships.

  Lees meer...

 • innovatie_innovatie_in_producten_diensten_en_processen

  Innovatie in producten, diensten en processen

  Maatwerk

  Om een duurzame toekomst te hebben staan organisaties voor de uitdaging om continu hun producten en diensten te vernieuwen. De levenscyclus van veel organisaties is nu zo onzeker dat vernieuwingskracht echt in het DNA van een organisatie verankerd moet worden.

  Lees meer...

Scroll up