Empty Page Section

Maak werk van je persoonlijke effectiviteit

De organisatie waar je werkt verandert voortdurend. Van leidinggevenden en professionals wordt verwacht dat zij effectief en daadkrachtig optreden te midden van deze complexe dynamiek. Jij doet wat binnen je mogelijkheden ligt, maar merkt soms dat dat niet genoeg is. Je zou meer rendement kunnen halen uit je contacten met stakeholders, klanten en collega's. En gezien de vaart waarin de ontwikkelingen gaan, is dat urgenter dan ooit. Hoog tijd dus om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Effectiever worden begint bij de Baak

Om effectief je doelen te bereiken, is kennis van je talenten, drijfveren en gedrag noodzakelijk. Met dit inzicht kun je je kwaliteiten efficiënter managen, waardoor je beter samenwerkt. Het vergroten van je effectiviteit komt er in de kern op neer dat je geen rol meer speelt, maar echt jezelf bent. Dus authentiek. Dat wekt vertrouwen. Je zult er dan ook steeds beter in slagen om open, persoonlijk en functioneel met anderen te communiceren. Uiteindelijk merk je dat het je best makkelijk afgaat om je zakelijke resultaten te behalen. Trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit bij de Baak geven een boost aan je persoonlijke ontwikkeling.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Heb je nog vragen of wil je advies? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Of maak direct een afspraak via het adviesformulier.

Scroll up