“Ik merkte in mijn werk direct dat ik het toe kon passen.”

News Detail

Ik begon net als projectmanager en was nog nooit zelf in de lead geweest. Dit was voor mij een nieuwe rol dus extra kennis was welkom.

Ik heb al best wat trainingservaring. Ik heb bijvoorbeeld Lean en Six Sigma gedaan. Maar deze training pakte pragmatisch het beste van alles: stukjes agile en ook nog maatwerk voor de hele groep. Ik vond het ook heel fijn om met oefencases te werken, daar had ik echt wat aan. Je ervaart dan meteen waar je tegenaan loopt. De training vond ik leuk en uitdagend en de groep was heel afwisselend. Dat kan misschien ook wel een minpuntje zijn. Want dan merk je dat het soms wat minder efficiënt was omdat niet iedereen uit dezelfde branche komt. Toch leer je dan ook wel weer veel van elkaar. Het was heel fijn om met oefencases te werken, je ervaart dan echt waar je tegenaan loopt.

Ik merkte in mijn werk al snel dat ik iets aan deze training had. Zeker de sessie over planning was voor mij heel erg leerzaam. Van het stuk over stakeholder management heb ik daarnaast geleerd om pro actief na te denken over potentiële weerstand of conflicterende belangen binnen het project. Dit heb ik binnen het project dat ik managede gelijk goed kunnen toepassen.

Naar andere ervaringen >

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Marjon ten Broeke, Senior Productmanager bij Triodos Bank
Deelneemster Projectmanagement

“Een van de opdrachten gaf mij scherp inzicht in wat mij intrinsiek motiveert.”

Scroll up