Ila Kasem | Diversiteit

'Diversiteit is geen simpele puzzel die je oplost door verschillende mensen bij elkaar te zetten.' Hoe maak je diversiteit productief? En wat is het verschil tussen statische en dynamische diversiteit?

'Inclusief leiderschap' is niet alleen een morele kwestie; het draagt ook bij aan het behalen van economische doelstellingen. Ila Kasem is bedrijfskundige en consultant bij organisatieadviesbureau Van de Bunt. In zijn dagelijkse werk heeft hij veel te maken met strategische vraagstukken bij organisaties, zoals diversiteit en inclusief leiderschap.

Beluister de podcast

 

Wie is Ila Kasem?

Ila Kasem is managing partner bij organisatieadviesbureau Van de Bunt. Daarnaast is hij associate partner bij Van der Kruijs executive search.

Hij is voorzitter van het Prins Claus Fonds en tot 2020 was hij voorzitter van Amnesty International. Ila staat in de top-200 van meest invloedrijke Nederlanders van de Volkskrant.

De Staat van Leiderschap | de Talkshow

Op dinsdag 30 november was de eerste editie van De Staat van Leiderschap – De Talkshow. Met leiders van verschillende organisaties spraken we over de impact van hybride werken op leiderschap. De Talkshow gemist? Bekijk via onderstaande link De Talkshow gratis terug.

Anderen bekeken ook

Scroll up