Kim Putters | Samen - leven

'Ik denk dat we in de nieuwe samenleving meer toegaan naar horizontale verhoudingen en leiders vooral mensen zijn die weten te verbinden.'

Kim Putters is directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en ziet een duidelijk kantelpunt sinds de coronacrisis. Hij deelt zíjn visie op leiderschap en onze samenleving voor de toekomst. Wat zijn op dit moment de twee belangrijkste uitdagingen volgens hem?

Beluister de podcast

 

Wie is Kim Putters?

Kim Putters is directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Voor die tijd was hij o.a. tien jaar lid van de Eerste Kamer voor de PvdA.

Sinds 2017 is hij kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER). Zowel in 2019 als in 2020 werd hij uitgeroepen tot invloedrijkste Nederlander in de Volkskrant Top-200.

<h3>De Staat van Leiderschap | de Talkshow</h3>

Op dinsdag 11 oktober 2022 is de nieuwe editie van De Staat van Leiderschap Talkshow. In deze editie kijken wij naar dilemma's. Met welke dilemma’s krijgen leiders te maken? En hoe ga je hier mee om? Met diverse bestuurders en ondernemers duiken wij in dit vraagstuk. Laat je inspireren en meld je gratis aan!

Anderen bekeken ook

Scroll up