Willemijn Verloop | Impact

Hoe kunnen winst maken en het oplossen van maatschappelijke problemen samengaan? En hoe kan je als ondernemer echt duurzame impact maken?

Impact investeerder Willemijn Verloop is ervan overtuigd dat we nú de noodzaak gaan inzien om te veranderen en ziet hoop in een inclusieve en circulaire economie.

Beluister de podcast

 

Wie is Willemijn Verloop?

Willemijn Verloop is impact investeerder en founding partner bij Rubio Impact Ventures. Deze organisatie investeert in bedrijven die een positieve maatschappelijke impact combineren met economische groei.

Ze is oprichtster van War Child (1995). Momenteel zit ze ook in de Raad van Toezicht van War Child, is ze commissaris bij Tony’s Chocolonely en voorzitter van de Nederlandse National Advisory Board on Impact Investing.

<h3>De Staat van Leiderschap | de Talkshow</h3>

Op dinsdag 11 oktober 2022 is de nieuwe editie van De Staat van Leiderschap Talkshow. In deze editie kijken wij naar dilemma's. Met welke dilemma’s krijgen leiders te maken? En hoe ga je hier mee om? Met diverse bestuurders en ondernemers duiken wij in dit vraagstuk. Laat je inspireren en meld je gratis aan!

Scroll up