Finavista | Teamleiderschap voor consultants

News Detail

“De teamleden zijn meer naar elkaar toegegroeid. Ze hebben meer vertrouwen in elkaar. De sfeer op de werkvloer is ook een stuk formeler geworden. Collega’s weten elkaar weer te vinden!” – Seher Ural, Manager bij Finavista

Hoe kun je binnen een team beter samenwerken en communiceren?

Het team consultants van Finavista wil soepeler en professioneler worden in de onderlinge samenwerking. De teamleden willen meer helderheid over de taken en rollen binnen het team. Daarvoor is een strakke samenwerking en effectieve communicatie nodig. De Baak ontwikkelde een programma op maat voor dit diverse team.

Training vanuit teamleiderschap

De training die bestond uit 2 delen: de leiderschapsjourney en de teamontwikkeling. De deelnemers begonnen met het ontwikkelen van hun ‘kompas’. Ze besteedden daarbij eerst aandacht aan zelfkennis. Zodat ze daarna een gezamenlijke richting voor het team konden bepalen, waarbij ze ieders stijl en kracht inzetten. Daarnaast ging het team aan de slag met een concreet actieplan waarmee ze hun samenwerking versterkten. Eén van de uitgangspunten was een horizontale aansturing van het team op basis van gelijkwaardigheid. Tot slot onderzochten de deelnemers het onderlinge krachtenveld. En keken hoe dit verbonden is met de krachtenvelden bij de klant.

“In het programma besteedden we zowel aandacht aan persoonlijk leiderschap als teamleiderschap. Daarna gingen de deelnemers ook aan de slag met de borging van het geleerde. Zo kunnen de deelnemers het leerproces ook daadwerkelijk verder blijven ontwikkelen in de praktijk.” – Marieke Koning, programmamaker en trainer bij de Baak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of een incompany training geschikt is voor jouw organisatie? Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel gerust voor meer informatie: 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl.


Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

logo_finavista

Scroll up