Kuijpers | Leiders in transitie

News Detail

“Het is goed te zien dat de deelnemers in staat zijn geweest competenties te ontwikkelen die nodig zijn voor duurzaam leiderschap. Ze hebben laten zien dat ze flexibel zijn in hun leiderschapsstijl, dat ze samenwerking stimuleren, een rolmodel zijn voor hun medewerkers.”
-Aukje Kuypers, directievoorzitter van Kuijpers Installaties

Hoe blijf je als bedrijf aantrekkelijk voor medewerkers om zich te binden en zich te ontwikkelen?

Kuijpers is een echt familiebedrijf. Het bedrijf wil hun medewerkers blijven binden en boeien. En ze daarmee kansen bieden om door te groeien in hun leiderschap. Ze willen zowel aantrekkelijk blijven voor medewerkers intern als voor de markt daarbuiten. Dat vraagt om de ontwikkeling van nieuwe leiders die ook proactief meedenken met strategische vraagstukken van de directie.

Van High Potential tot hoger management

In het traject gingen High Potentials en hoger management als twee losse groepen aan de slag. Allemaal met als doel zich verder te ontwikkelen in hun leiderschap. De Baak heeft samen met Kuijpers een gevarieerd programma opgezet. De deelnemers hebben zeer diverse leerinterventies gehad op individueel, groeps- en organisatorisch niveau. Bijvoorbeeld zelfkennis opdoen over persoonlijk leiderschap met jonge vluchtelingen en werken met acteurs in een organisatiesimulatie rond projectmanagement. Ook gingen ze onder begeleiding van een business coach in caseteams aan de slag met een strategisch vraagstuk. Zo hebben de deelnemers tijdens de training oplossingen bedacht waar de organisatie mee vooruit kwam.

“Meer dan de helft dan de medewerkers is naar aanleiding van dit maatwerktraject doorgegroeid naar een andere functie.” – Brenda Wigleven, accountmanager bij de Baak

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je weten of een incompany training geschikt is voor jouw organisatie? Onze adviseurs staan voor je klaar. Bel gerust voor meer informatie: 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl.

Neem contact op voor vrijblijvend Incompany advies:

logo_kuijpers_teaser

Scroll up