Whitepaper: High Performance Leadership

Er zit méér in jou en je team

Leiderschap is veeleisender dan ooit. De uitdaging in de snel veranderende omgeving waarin teams en leiders werken, is om je eigen kwaliteiten en die van je team optimaal te benutten. High Performance Leadership is een methode waarmee 'nieuwe leiders' in het midden- en hoger managementkader hun teamperformance kunnen verbeteren.

In dit whitepaper worden de uitgangspunten van High Performance Leadership toegelicht. De methode is praktijkgericht en geeft onmiddellijk resultaat. Zowel voor de onderstroom’ (gericht op ervaring en emotie) en ‘bovenstroom’ (gericht op het zakelijke aspect) van leidinggeven zijn concrete handvatten beschikbaar om op te sturen. Meer grip op de dynamiek in je team doet je groeien in je rol als leider. Zowel jij als je teamleden kunnen met nieuwe energie de uitdagingen die het werk biedt, tegemoet gaan.

Hartelijk dank voor je whitepaper aanvraag.
Klik op de button hieronder om de whitepaper direct te downloaden.

Download whitepaper

Wil je geïnspireerd blijven?
Mis niks en meld je aan voor onze nieuwsbrieven. Dan blijf je automatisch op de hoogte van inspirerende artikelen en nieuws van de Baak. Of volg ons op FacebookTwitter, Instagram en Linkedin.

Heb je ondertussen nog vragen?
Bel ons dan via 0343-556369 of stuur een email naar advies@debaak.nl.

Scroll up