BaakTalks I Het is de kunst zakelijkheid en zingeving met elkaar te verbinden

News Detail

Ben jij ook zo’n fan van Ted Talks? Wij ook. Daarom inspireren we je graag met onze BaakTalks over persoonlijke ontwikkeling. Open, authentieke en kwetsbare verhalen van onze (gast)trainers over een onderwerp dat hen raakt, heeft gevormd of een speciale betekenis heeft. Laat je inspireren en meenemen. Elke BaakTalk duurt zo’n 10 tot 15 minuten en is opgenomen in het Maitland Theater op Landgoed de Horst in Driebergen.


Het is de kunst zakelijkheid en zingeving met elkaar te verbinden

Annemieke Kleijssen: trainer de Baak I KLEIA
Betrokken bij Incompany trainingen

Na haar studie Geschiedenis wilde Annemieke Kleijssen graag werken voor de Verenigde Naties. Toch besloot zij eerst aan de slag te gaan bij Mars en Coca-Cola. Een bewuste stap, die haar veel heeft gebracht. Zij neemt ons mee in de verbinding tussen zingeving en zakelijkheid. Aan de ene kant een wereld van resultaten en efficiëncy (zakelijkheid) maar aan de andere kant een wereld die gaat over betekenisgeving en de zin van ons bestaan (zingeving). Annemieke vertelt in deze BaakTalk met welke uitdagingen zij te maken heeft gehad in haar werk en waarom de verbinding tussen de twee werelden zo belangrijk is.

De beste resultaten worden behaald in een organisatie waarin mensen het idee hebben dat zij zinnig werk doen, ertoe doen, een bijdrage leveren. En dromen blijven dromen zonder een professioneel bedrijfsplan.

Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang tips, inzichten en inspirerende artikelen van de Baak.

Scroll up