Empty Page Section

Jouw strategie & visie maken het verschil

Pas jij op de winkel, of ontwikkel je een inspirerende visie waarmee jouw organisatie in de toekomst het verschil maakt? Een lastige vraag. Visionair zijn vraagt om lef. Om te durven dromen, creatief te denken en ontwikkelingen te duiden. Vanuit de wereld van nu kijk je naar een wereld die er nog niet is. Waar staat jouw bedrijf op de lange termijn? Een goede strategie zorgt ervoor dat je ook in de toekomst innovatief kunt zijn en kansen weet te grijpen.

Strategisch wendbaar zijn leer je bij de Baak

Om van jouw bedrijf een bedrijf van de 21e eeuw te maken, hou je je visie scherp voor ogen en bepaal je de strategie onderweg. We leven immers in het 'nu', waarin mensen, markten en sociaaleconomische omstandigheden dagelijks aan verandering onderhevig zijn. Wie mee wil veranderen in deze dynamische omgeving, gaat volgens het principe van rapid prototype – bedenken, uitproberen, bijstellen – aan de slag. Dat klinkt spannend, en dat is het ook. De Baak begeleidt je bij dit avontuur. Je leert om de schijnzekerheid van controle en planning los te laten en al doende vooruit te gaan. Strategisch wendbaar zijn, daarom draait het in de toekomst!

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Baak Leiderschap Programma (BLP)

  Training

  Als senior manager geef je al geruime tijd leiding. Je vertrouwt daarbij op je kennis, ervaring en intuïtie. Maar komt het beste van jou altijd naar boven? Je realiseert je in de afgelopen jaren meer en meer dat mensen jou vooral als persoon willen volgen en niet op basis van je positie in de organisatie. Dit stelt voor jou als leider hoge eisen aan je mate van zelfkennis, je wijze van communiceren en het hebben van een heldere visie en een aansprekend doel. Wij leren je tijdens dit diepgaande programma een wendbare leider te worden door je te confronteren met jouw manier van managen en door met je te sparren en je intellectueel uit te dagen.

  Lees meer...

 • The Baak Leap (LEAP)

  Training

  De Baak Leadership Entrepreneurship Advancement Program verbindt sinds 1956 leiderschap met ondernemerschap. Dit programma biedt je een gefundeerde basis om een sprong te maken in je persoonlijk, strategisch en ondernemend leiderschap.

  Lees meer...

 • High Performance Leadership (HPL)

  Training

  In een tijd waar organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?

  Lees meer...

 • Invloed in Complexiteit (IIC)

  Training

  Het krachtenveld waarin je opereert is dynamisch en complex. De omgeving is voortdurend in beweging. Belangen zijn divers en vaak tegengesteld, besluitvorming wordt beïnvloed door vele partijen. Hoe zet je beïnvloedingsvaardigheden succesvol in vanuit jouw eigen visie? Hoe neem jij je plek in, in deze omgeving, zodat jij vanuit jouw expertise ook gezien wordt?

  Lees meer...

Gerelateerde artikelen

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


Scroll up