Trainingen Strategie & Visie

Jouw strategie en visie maken het verschil

Pas jij op de winkel, of ontwikkel je een inspirerende visie waarmee jouw organisatie in de toekomst het verschil maakt? Een lastige vraag. Visionair zijn vraagt om lef. Om te durven dromen, creatief te denken en ontwikkelingen te duiden. Vanuit de wereld van nu kijk je naar een wereld die er nog niet is. Waar staat jouw bedrijf op de lange termijn? Een goede strategie zorgt ervoor dat je ook in de toekomst innovatief kunt zijn en kansen weet te grijpen.

Strategisch wendbaar zijn leer je bij de Baak

Om van jouw bedrijf een bedrijf van de 21e eeuw te maken, hou je je visie scherp voor ogen en bepaal je de strategie onderweg. We leven immers in het 'nu', waarin mensen, markten en sociaaleconomische omstandigheden dagelijks aan verandering onderhevig zijn. Wie mee wil veranderen in deze dynamische omgeving, gaat volgens het principe van rapid prototype – bedenken, uitproberen, bijstellen – aan de slag. Dat klinkt spannend, en dat is het ook. De Baak begeleidt je bij dit avontuur. Je leert om de schijnzekerheid van controle en planning los te laten en al doende vooruit te gaan. Strategisch wendbaar zijn, daarom draait het in de toekomst!

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


  • Zo word je een zelfbewuste leider

    Wanneer je aan anderen leidinggeeft, stuur je hen een richting op en beïnvloedt hen. Maar hoe ziet dat eruit wanneer je handelt vanuit onbewuste patronen? Dan kan het wel eens een kant op gaan die jij helemaal niet wilt, terwijl je voor je gevoel ‘het goede’ doet. Dus, als je leiding wilt geven aan anderen is het handig eerst leiding te kunnen geven aan jezelf. Maar hoe doe je dat? Er zijn 5 aandachtspunten.

  • De risico's van optimisme

    Van leiders wordt optimisme gevraagd, maar dat kan de soms harde werkelijkheid vertroebelen: ziehier de Stockdale-paradox. Nieuw leiderschap houdt in dat je hier meer dan ooit mee om weet te gaan.

  • Waarom straks niemand meer een baan heeft

    In steeds meer sectoren begint het idee van de ‘vaste baan’ tot iets uit het verleden te behoren. De baan wordt vervangen door een serie wisselende projecten. Wat zijn de gevolgen voor werknemers en opdrachtgevers?

Scroll up