Empty Page Section

1. Wat kost een opleidingsadviesgesprek?
Aangezien we het belangrijk vinden dat je op de juiste plek terecht komt, bieden wij het geheel kosteloos en vrijblijvend aan.

2. Kan een opleidingsadviesgesprek ook bij mij op de locatie?
Als er meer mensen binnen jouw organisatie een opleidingsadviesgesprek willen, dan kunnen we bij jou op locatie komen.

3. Hoelang duurt een opleidingsadviesgsprek?
Onze ervaring is dat een telefonisch adviesgesprek meestal een half uur duurt. Een persoonlijk adviesgesprek op een van onze leerlocaties duurt ongeveer een uur.

4. Ik zit voor mijn werk altijd binnen. Kan een adviesgesprek ook buiten?
Ja, wij bieden ook een wandelend adviesgesprek aan: een walk-en-talk. Op onze eigen leerlocaties voeren we deze gesprekken bijvoorbeeld in het bos of op het strand.

5. Moet ik iets voorbereiden voor een adviesgesprek?
Wij vragen of iemand voorafgaand aan het gesprek zijn/haar CV of LinkedIn-profiel wil toesturen. Indien aanwezig, is een samenvatting van een recent assessmentrapport ook fijn.

6. Kan ik het gesprek samen met mijn leidinggevende of iemand van personeelszaken voeren?
Ja, dat kan in overleg. Dan wordt het een driehoeksgesprek.

7. Krijg ik na afloop van het adviesgesprek een verslag?
Dit is op aanvraag mogelijk. Daarnaast sturen we je meestal direct informatie toe van de geadviseerde programma’s of geven brochure(s) mee.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

formulier

Heb je vragen over logies of over andere praktische zaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Persoonlijke gegevens
*
*
*
*

Artikelen

 • Persbericht - Directeur de Baak kondigt aftreden aan

  Nieuws

  Driebergen, 4 december 2015 - Arko van Brakel, directeur van de Baak, legt eind december 2015 zijn functie neer. Van Brakels voorgenomen termijn van vier jaar loopt af in 2016. Gezien het kruispunt waarop De Baak zich nu bevindt, heeft de aftredende directeur besloten dat het nu tijd is om de directie van het opleidings- en kennisinstituut over te dragen. Met zijn aftreden wil Van Brakel de organisatie de ruimte geven om op zoek te gaan naar een opvolger. De leiding bij de Baak zal de komende periode, op interim basis, in handen zijn van Marcel Wintels, een ondernemer en bestuurder.

  Lees meer...

 • teaser_bidd_1

  Persbericht - Big Improvement DOE Dag

  Nieuws

  Den Haag, 16 maart 2016 - Een gezelschap van ruim 120 vertegenwoordigers van de landelijke overheid, gemeente Den Haag, COA en VluchtelingenWerk, VNO-NCW, ondernemers, coaches en dwarse denkers verzamelde zich gisteren tijdens de eerste Big Improvement DOE Dag in het Humanity House in Den Haag, om samen met 40 vluchtelingen onder het motto ‘A fast way to work’ een antwoord te formuleren op de vraag hoe we op een snelle en effectieve wijze het talent van de vele in Nederland aanwezige vluchtelingen (met een verblijfsvergunning) kunnen ontdekken, ontwikkelen en inzetten voor zowel hun eigen welzijn als dat van ons land.

  Lees meer...

 • Vitaal beleid draagt bij aan topprestaties en tevreden klanten

  Nieuws

  91 procent van de managers, senior medewerkers en leidinggevenden vindt dat vitaliteit een onderdeel hoort te zijn van het bedrijfsbeleid. Een grote meerderheid geeft aan dat vitale organisaties beter presteren dan organisaties die geen aandacht schenken aan vitaliteit. Dit blijkt uit de resultaten van het Vitaliteitsonderzoek dat De Baak in april 2015 hield onder 194 leiders.

  Lees meer...

 • teaser_0006

  Start training 'Leidinggeven aan Energie en Vitaliteit'

  Nieuws

  Nederland vergrijst en ontgroent tot 2040 en de concurrentiekracht is en blijft groot. Om deze reden start vanaf juni bij opleidingsinstituut de Baak een nieuwe training ´Leidinggeven aan Energie en Vitaliteit´. De training is ontworpen door oud topschaatser en Chief Vitality bij de Baak Martin Hersman en is gericht op directeuren, senior managers, leidinggevenden en ondernemers. De Baak werkt hierin samen met Prof. Dr. Schaufeli, hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie van de Universiteit van Utrecht en experts uit de sport- en ontspanningswereld.

  Lees meer...

Scroll up