Ontdekken wie je bent

Net als Linda ontdekken wie je bent?

In de training kregen deze deelnemers ruimte om even stil te staan bij hun ontwikkeling. Zo ontdekten ze wie zij écht zijn en wat zij willen. Want als je ruimte hebt kan je ontdekken wat er in je zit en waar je toe in staat bent. Bij de Baak dagen we je steeds weer uit om alles uit jezelf te halen. Wil jij ook ruimte om te groeien?

Ontdek wat de Baak voor jou kan betekenen. Bekijk onze trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Bekijk de trainingen

Linda Vermaat

Hulp nodig bij het kiezen van een training?

Wil jij je ook verder ontwikkelen, maar weet je nog niet welke training precies bij jou past? Geen probleem, onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder. In een vrijblijvend adviesgesprek gaan zij met jou in gesprek over je leervraag en adviseren zij weke training het beste bij jou past.

“Ik stel me kwetsbaarder op als leider. Ik durf bijvoorbeeld te zeggen dat ik iets ook niet weet. Daardoor ben ik toegankelijker geworden, minder afstandelijk. En daardoor is er meer ruimte voor anderen, die daardoor meer uit hun comfortzone zijn gekomen. Uiteindelijk is het Leadership Entrepreneurship Advancement Program dus goed geweest voor ons hele team en de organisatie.”

Naam:
Yvonne Ploum
Training:
Leadership Entrepreneurship Advancement Program

“Door de training van de Baak ben ik kritischer geworden op hoe ik werk. Ik houd van mijn werk, maar ik houd meer van mijn gezin en privéleven, dus ik ga me niet meer zo laten opslokken. Ik wil de baas over mijn agenda blijven, dat was als directeur niet meer zo. Ik weet nu beter waar ik mijn tijd en energie in wil steken, doordat ik me persoonlijk heb ontwikkeld.”

Naam:
Merijn van Gorkum
Training:
Baak Leiderschap Programma

“De training voelt voor mij als life changing. Ik durf nu op mijn intuïtie te vertrouwen. Ik weet: wat ik doe, is misschien anders dan een ander het zou doen, maar het is wel goed. Ik probeer niet langer one of the guys te zijn. Ik sta in mijn kracht, of dat nu vrouwelijke kracht is of niet; ik ben Kavita – ook in mijn leiderschap.”

Naam:
Kavita Hira
Training:
Leiderschap door Vrouwen

“Ik durf wel te zeggen dat ik een andere leider ben dan ervoor. Ik heb niet meer het gevoel dat ik mezelf als leider anders moet gedragen dan ik ben. En ik heb leren luisteren en uit handen durven geven. Ik heb heel goede mensen in mijn team, waarom zou ik hen niet laten meebeslissen op gebieden waar zij verstand van hebben? Ik heb altijd de wens gehad om op de juiste momenten boven en tussen het team te staan, maar sinds de training kan ik zeggen dat ik dat ook echt doe.”

Naam:
Victor van der Lee
Training:
Teamleiderschap

“Ik durf wel te zeggen dat ik nu een andere leider ben dan voorheen. Ik ben veel meer gegrond, strategischer. En mensen weten beter wat ze aan mij hebben. Ze weten nu dat ik niet een week voor een deadline ga zeggen dat we het anders gaan doen, omdat ik een veel gaver idee heb. Ik heb nog steeds altijd duizenden ideeën om de organisatie beter te maken, maar ik besef ook: mensen zijn hun werk aan het doen, dat kan ik niet steeds overhoop gooien. Ik weet nu wanneer ik die ideeën enthousiast kan spuien en wanneer ik dat niet moet doen.”

Naam:
Linda Vermaat
Training:
Young Executives Program
Scroll up