Carlo Pedroli

Als executive coach, mediator en strategisch adviseur begeleid ik zowel organisaties, teams als individuen. Mijn kracht is het ontrafelen van complexiteit en omzetten van beleid in iets wat echt relevant en uitvoerbaar is. Ik zorg ervoor dat de dynamiek in orde is vóórdat je gaat beginnen. Voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Mijn fascinatie is de vraag waarom organisaties en de mensen die daarin werken met elkaar tot successen komen. Het plezier als de energie stroomt. Maar ook het verdriet, frustratie en soms ook pijn als het systeem op enigerlei wijze vastzit.
Dan is het zaak interventies te vinden die zowel medewerker als organisatie ten goede komen. Door eerst te vertragen om vervolgens volle kracht vooruit te kunnen. Dat is waar ik bijdraag.

Daarbij put ik, naast enkele masters, uit mijn praktijkervaring als rector, bestuurder en toezichthouder in het onderwijs en de cultuursector. In die rollen bracht ik vele trajecten (kwaliteit, innovatie en verbeteren van resultaten) tot een bevredigend resultaat.

carlo_pedroli_2
Naam
Carlo Pedroli
Functie
Programmamaker | Executive coach | Trainer
Scroll up