Eline Stoit

Empty Page Section

Eline heeft in 2011 haar afstudeeronderzoek rondom intern ondernemerschap afgerond bij de Baak. Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond heeft de menskant binnen organisaties haar altijd aangesproken. Zij heeft gewerkt bij verschillende afdelingen binnen de Baak als accountmanager en opleidingsadviseur en zich doorontwikkeld als trainer en coach bij de Baak.

Eline krijgt er veel energie van als ze merkt dat mensen aan het denken zijn gezet en weer een volgende stap kunnen maken. Haar missie is dat mensen bewust worden van hun potentieel zodat je steeds meer tot je bestemming komt in dit (werk)leven. Eline stelt onbevangen onophoudelijk vragen die je dwingt tot antwoorden te komen. Zij is oprecht en weet vanuit daar scherpe observaties te maken. Vanuit moed en compassie gaat zij lastige zaken niet uit de weg en blijft zij onophoudelijk nieuwsgierig en leergierig en heeft zij oog voor wat er is.

Naast haar interne opleiding bij de Baak als trainer, heeft zij tijdens haar studie haar Covey certificaat behaald. In haar vrije tijd is Eline voorzitter van de Raad van Advies van International applied business administration. Naast voortdurend leren en ontwikkelen haalt zij veel inspiratie uit boeken, reizen, relaties en racefietsen.

Op dit moment traint Eline in de trainingen: Professioneel en Strategisch Adviseren, Leidinggeven aan Eigenwijze professionals, Communicatie met Impact en Leren Leiden.

eline_stoit
Naam
Eline Stoit
Functie
Coach | Trainer
Scroll up