Empty Page Section

Jack van Osch

Sinds 2004 werk ik voor de Baak en verblijf ik met regelmaat in deze innovatieve leer, werk en ontmoetingsplaats. Als organisatie-ontwikkelaar en veranderaar vind ik het inspirerend en motiverend om hier in interactie met deelnemers, klanten en collega’s leren te faciliteren en ervaringen te delen. Want..., Is ontwIKkeling is niet de basis voor elke verANDERing?

Trainer

Jack van Osch
Naam
Jack van Osch
Functie
Trainer

Empty Page Section

Biografie

Qua ontwikkeling denk ik dat ‘binnen de perken de mogelijkheden even onbeperkt zijn als daarbuiten’. Ik geloof dat iedereen, gegeven zijn of haar eigen-aardigheden, mogelijkheden heeft om ontwikkeling en groei te bewerkstelligen. Ik vind het bijzonder om op diverse manieren bij te mogen dragen om ‘de grenzen van de perken’ te verleggen. Als MBA kerndocent, als coach van een individu of team, als tijdelijk manager, als adviseur of als trainer/begeleider: het zijn voor mij verschillende rollen waarin ik kan bijdragen aan vergroting van het leervermogen van individu, team of organisatie om zijn of haar presteren te verbeteren. ‘Leren van’ is in de loop der tijd daarbij veel meer ‘leren met’ geworden.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Agile werken

  Thema

  Opdrachten uitvoeren omdat je baas het zegt? Dat dacht ik niet. Leidinggeven of een project managen op basis van hiërarchie en autoriteit blijkt niet meer succesvol. Teamleden bepalen grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Met hoofd, hart en handen.

  Lees meer...

 • teaser_0027

  Eerste hulp voor hopeloze teams

  Artikel

  Alle fut is uit de teambesprekingen, er wordt nauwelijks meer gecommuniceerd en iedereen gaat zijn eigen gang. Help, het team ontspoort! 5 tips om hopeloze teams weer op de rails te krijgen.

  Lees meer...

 • Strukton Civiel | efficiëntie vergroten door intervisie

  klantcases

  Strukton Civiel bestaat uit een aantal bedrijven voor infrastructuuroplossingen. De projectmanagers en projectverantwoordelijken uit de verschillende disciplines werken zeer zelfstandig aan grote en langdurige projecten, gekoppeld aan forse budgetten. Veel tijd om informatie uit te wisselen is er dan niet. Om de efficiëntie te verbeteren koos Strukton er voor om deze medewerkers een intervisietraject te laten volgen onder leiding van de Baak.

  Lees meer...

Scroll up