Empty Page Section

Jurgen Reese

Werkzaam voor de Baak als trainer, coach en programma-manager. Ook inzetbaar in acquisitie. De Baak biedt voor mij een inspirerende omgeving, prettige collega's om mee samen te werken, vertrouwen en leuke, uitdagende programma's.

Trainer

Jurgen Reese
Naam
Jurgen Reese
Functie
Trainer

Empty Page Section

Ontwikkeling van individuen, teams en organisaties door vooral ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in communicatie te faciliteren en te stimuleren op management en sales. Als senior trainer ben ik steeds vaker werkzaam op het snijvlak van training en consultancy. Daarnaast werkzaam als programmamanager; begeleiden van deelnemers, gastsprekers en -trainers én contact onderhouden met opdrachtgever.

Daarnaast werkzaam als programmamanager; begeleiden van deelnemers, gastsprekers en -trainers én contact onderhouden met opdrachtgever.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Agile werken

  Thema

  Opdrachten uitvoeren omdat je baas het zegt? Dat dacht ik niet. Leidinggeven of een project managen op basis van hiërarchie en autoriteit blijkt niet meer succesvol. Teamleden bepalen grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Met hoofd, hart en handen.

  Lees meer...

 • Leren Leiden | De WinterBaak

  De WinterBaak

  Je wilt je nieuwe rol als leidinggevende zo goed mogelijk invullen. Op een manier die bij je past – want je vermoedt terecht dat je daarmee het meeste effect behaalt, dat er geen blauwdruk voor leidinggeven bestaat en dat iedereen zijn eigen vorm van leiderschap heeft. Je zoekt kortom handvatten om jouw type leiderschap te ontdekken. Jouw unieke talent, stijl en visie; jouw drijfveren, valkuilen en kansen.

  Lees meer...

Scroll up