Keimpe de Heer

Ik ben organisatiecoach, trainer, ontwerper en docent en ondersteun bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden in binnen- en buitenland bij het oplossen van complexe innovatievraagstukken via een creatieve, ontwerpgerichte aanpak.

De laatste zes jaar werkte ik ook als studieleider, hoofddocent Design en Research voor de HKU bij de school Games en Interactie en initieerde ik onder andere de nieuwe Bachelor opleiding Crossover Creativity. Daarnaast ben ik ook actief in andere onderwijssectoren en adviseer ik CvB leden en directeuren in het PO, VO en MBO.

In 2012 heb ik als adviseur van Neelie Kroes bij de Europese Commissie gewerkt aan de Digitale Agenda. Ook ben ik bestuurder geweest bij stichting Fablab Benelux en werkte ik als Makerspace pionier aan de ontwikkeling van een internationaal netwerk van Makerspaces.

Daarvoor werkte ik als programmamanager en business development manager bij Waag Society in Amsterdam en als directeur van het Creative Learning Lab en als beleidsadviseur voor stichting Kennisnet en het ministerie van OCW.

KeimpedeHeer_200x200
Naam
Keimpe de Heer
Functie
Trainer
Scroll up