Nynke Sikkema

Alles wat ik doe via de Baak staat in het teken van het benutten van (onontgonnen) talenten en het doorbreken van patronen. Waardoor je meer in je kracht staat, betere keuzes maakt voor jezelf en je omgeving en daardoor meer vrijheid voelt. De Baak geeft me de ruimte om dat op mijn eigen wijze, met alles wat ik in me heb, te doen. Zo werk ik al vanaf 2000 in goed contact en met veel plezier samen.

NynkeSikkema
Naam
Nynke Sikkema
Functie
Programmamaker | Trainer

Biografie

"Ik geniet ervan mensen stappen te zien maken in hun ontwikkeling en krijg er veel energie van. Volgens mij is dat ook een van de belangrijkste redenen waarom we hier zijn: om te leren.

Het vraagt bewustzijn om te leren en te ontwikkelen. Bewustzijn op wie jij ten diepste bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. En ook energie, om datgene te bereiken wat je wilt bereiken. Bewustzijn en energie geven ruimte voor vrijheid en om beter in contact te zijn.

Ik focus me samen met jou, jouw team of jouw organisatie op wat er mogelijk is in de toekomst en vertaal dat naar de huidige realiteit. Wat is er nu nodig om daar te komen? Hierbij maak ik gebruik van bewezen concepten en modellen en tegelijkertijd werk ik met wat zich in het ‘hier en nu’ aandient. Ik ben intuïtief, procesgevoelig en ook liefdevol en veilig waardoor er vertrouwen en openheid kan ontstaan. Om vanuit helderheid en ruimer zicht de gewenste doelen en resultaten te bereiken.

Na mijn studie heb ik diverse adviesfuncties bekleed en leiding gegeven. Vanaf 2000 werk ik als trainer en coach, eerst in dienst van De Baak Managementcentrum VNO-NCW, per 2008 zelfstandig via mijn bedrijf Pulse. Sindsdien heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd waaronder Core-Energetica,Spiral Dynamics, Essentiecoaching, Kunstzinnige Counseling, Focusing, Intuïtieve Ontwikkeling, Systemisch Werk en Waarderend Vernieuwen."

Scroll up