Nynke Sikkema

Alles wat ik doe via de Baak staat in het teken van het benutten van (onontgonnen) talenten en het doorbreken van patronen. Waardoor je meer in je kracht staat, betere keuzes maakt voor jezelf en je omgeving en daardoor meer vrijheid voelt. De Baak geeft me de ruimte om dat op mijn eigen wijze, met alles wat ik in me heb, te doen. Zo werk ik al vanaf 2000 in goed contact en met veel plezier samen.

Nynke Sikkema
Naam
Nynke Sikkema
Functie
Programmamaker | Trainer

Biografie

Als (team)coach begeleid ik individuen, teams en organisaties bij het realiseren van hun potentieel zodat ze hun werk met meer plezier, succes en voldoening kunnen doen. Door gebruik te maken van de logische kwaliteiten én de creatieve beeldende vermogens. En door het benutten van de intelligentie van ons héle lichaam zoals gevoelens, intuïtie en zintuiglijke gewaarwordingen.

Ik ben opgeleid als lichaamsgericht coach en inmiddels een zeer ervaren trainer. Mijn focus ligt op het creëren van een veilig klimaat waarin optimaal geleerd kan worden en waar deelnemers de uitdaging aangaan zichzelf te transformeren.

Scroll up