Empty Page Section

Paul van Rompu

Coach en begeleid teams en individuen op weg naar een meer zingevend en beter resultaat in minder tijd. Door leermomenten meer op en in het werk te laten plaatsvinden (outside the classroom). Door gemixt (blendid) te werken: online en offline, video-coaching, spel, simulatie, hartcoherentie, breinleren, beeldfragmenten, intervisie, supervisie, e-coaching, acrobatiek. Door interne professionals op te leiden tot proces-facilitator. Zie ook vimeo.com/ziezoenco. De Baak geeft mij de gelegenheid om mijn talent verder te ontwikkelen en toe te passen inde praktijk door het ontwerpen van programma’s, simulaties en het trainen en begeleiden van diverse groepen deelnemers.

Trainer

Paul van Rompu
Naam
Paul van Rompu
Functie
Trainer

Empty Page Section

Biografie

Paul is geboeid door de dynamiek die ontstaat tussen mensen bij veranderingsprocessen in organisaties. Het persoonlijke aandeel wat mensen kunnen en willen hebben in het veranderproces en het leren van en met elkaar, krijgen veel aandacht in zijn werk. Kijken met een systeembril op, waarbij het gaat om de onderlinge realties tussen mensen is wat hij het liefste doet.

Zijn visie: talenten en mogelijkheden zijn bij mensen al aanwezig. Het gaat erom mensen uit te dagen om met hun talenten en mogelijkheden voor de dag te komen en ze in te zetten voor hun team en organisatie. Zelf zet Paul integriteit, lef en humor in.

Hij werkte als (kinder)fysiotherapeut en vervolgens als schrijver en regisseur van bedrijfs- en televisieprogramma's voordat hij zich volledig richtte op het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Vanuit zijn bureau Ziezo werkt Paul nu als leeradviseur, coach, facilitator en trainer voor uiteenlopende organisaties. Hij is verbonden aan de Baak als programmmamaker, docent en leerbegeleider, als extern beoordelaar aan de Stichting Opleidingskunde in Utrecht en als docent aan de Media Academie in Hilversum.

Anderen bekeken ook

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Specialisatie E-coaching

  Coachen

  Internet is niet meer weg te denken uit ons leven. De online ontwikkelingen bieden je als professioneel begeleider nieuwe mogelijkheden. Online coachen of begeleiden biedt een waardevolle aanvulling op (en soms zelfs vervanging van) face to face gesprekken.

  Lees meer...

 • Winning Teams

  Coachen

  Wil jij gebruik leren maken van de kracht van een groep of team en deze begeleiden in het leerproces om zichzelf effectief te sturen?

  Lees meer...

 • Teamcoaching

  Coachen

  Werk jij met groepen of teams en wil je je manier van coachen professionaliseren? In de St!r erkende opleiding Teamcoaching ‘Winning Teams’ leer je gebruik te maken van de kracht van een team en deze te begeleiden in het leerproces om zichzelf effectief te sturen in werken en leren. Jijzelf bent hierin het belangrijkste instrument.

  Lees meer...

Meer inspiratie

Inspirerende artikelen, filmpjes, tests of boekentips.


 • Agile werken

  Thema

  Opdrachten uitvoeren omdat je baas het zegt? Dat dacht ik niet. Leidinggeven of een project managen op basis van hiërarchie en autoriteit blijkt niet meer succesvol. Teamleden bepalen grotendeels zelf hoe ze hun doel halen en wat ze daarvoor nodig hebben. Met hoofd, hart en handen.

  Lees meer...

 • Nynke Sikkema

  Persoon

  Alles wat ik doe via de Baak staat in het teken van het benutten van (onontgonnen) talenten en het doorbreken van patronen. Waardoor je meer in je kracht staat, betere keuzes maakt voor jezelf en je omgeving en daardoor meer vrijheid voelt. De Baak geeft me de ruimte om dat op mijn eigen wijze, met alles wat ik in me heb, te doen. Zo werk ik al vanaf 2000 in goed contact en met veel plezier samen.

  Lees meer...

 • Van sturen naar coachen in 4 stappen

  Artikel

  Nieuw leiderschap en meer autonomie bij de medewerkers heeft gevolgen voor leiders en managers. Om een coachende leidinggevende te worden moet je veel vaardigheden aanleren. Je moet er ook nogal wat afleren.

  Lees meer...

Scroll up