Empty Page Section

Paul van Rompu

Coach en begeleid teams en individuen op weg naar een meer zingevend en beter resultaat in minder tijd. Door leermomenten meer op en in het werk te laten plaatsvinden (outside the classroom). Door gemixt (blended) te werken: online en offline, video-coaching, spel, simulatie, hartcoherentie, breinleren, beeldfragmenten, intervisie, supervisie, e-coaching, acrobatiek. Door interne professionals op te leiden tot proces-facilitator. Zie ook vimeo.com/ziezoenco. De Baak geeft mij de gelegenheid om mijn talent verder te ontwikkelen en toe te passen in de praktijk door het ontwerpen van programma’s, simulaties en het trainen en begeleiden van diverse groepen deelnemers.

Trainer

Paul van Rompu
Naam
Paul van Rompu
Functie
Trainer

Empty Page Section

Biografie

Paul is geboeid door de dynamiek die ontstaat tussen mensen bij veranderingsprocessen in organisaties. Het persoonlijke aandeel wat mensen kunnen en willen hebben in het veranderproces en het leren van en met elkaar, krijgen veel aandacht in zijn werk. Kijken met een systeembril op, waarbij het gaat om de onderlinge realties tussen mensen is wat hij het liefste doet.

Zijn visie: talenten en mogelijkheden zijn bij mensen al aanwezig. Het gaat erom mensen uit te dagen om met hun talenten en mogelijkheden voor de dag te komen en ze in te zetten voor hun team en organisatie. Zelf zet Paul integriteit, lef en humor in.

Hij werkte als (kinder)fysiotherapeut en vervolgens als schrijver en regisseur van bedrijfs- en televisieprogramma's voordat hij zich volledig richtte op het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Vanuit zijn bureau Ziezo werkt Paul nu als leeradviseur, coach, facilitator en trainer voor uiteenlopende organisaties. Hij is verbonden aan de Baak als programmmamaker, docent en leerbegeleider, als extern beoordelaar aan de Stichting Opleidingskunde in Utrecht en als docent aan de Media Academie in Hilversum.

Scroll up