Rebekka van Hees

Mensen en organisaties begeleiden bij hun ontwikkeling is wat ik graag doe. In organisaties als organisatieadviseur en trainer. En bij de Baak om de inzichten uit de praktijk te delen en te verdiepen. Al zeven jaar komt mijn praktijkkennis en liefde voor ontwikkeling samen in de training Persoonlijke effectiviteit in het sturen van verandering bij de Baak.

Persoonlijke coaching is een mooi onderdeel van de aanpak. Het leggen van verbanden en ongewenste patronen helpen doorbreken is daarin mijn kracht. Ik ervaar bij de Baak dat alles er op gericht is een setting te creeren om open te staan voor nieuwe perspectieven.

Naam
Rebekka van Hees
Functie
Trainer

Biografie

"Een zaadje moet, om te kunnen groeien, zich ontdoen van alles wat het op dat moment is. De schaal barst, de binnenkant komt naar buiten en alles verandert. Voor iemand die groei niet begrijpt lijkt het complete destructie." Mijn leven kenmerkt zich door het me steeds weer ontdoen van mijn schaal. In een gezin dat van vorm en samenstelling veranderde en zich op zeer verschillende plekken vestigde, heb ik het geluk gehad genoeg vruchtbare aarde te vinden om te ontwikkelen. Te studeren en na een eerste beroepskeus die niet bij me paste, me te gaan richten op trainen en coachen.  De natuur inspireert met enorm. De cyclische ontwikkeling en het belang van alle fasen in de levenskringloop, geven me inzicht en inspiratie. Net als alles wat zich voordoet in mijn persoonlijk leven. En zoals Baak collega Desirée verwoorde: 'wat heb jij een interessant leven - als trainer. Waarin je zelf alle mogelijke uitdagingen voor je kiezen krijgt.'

Scroll up