Ruimte voor ontwikkeling en leiderschap

Stop. Dat geeft ruimte.

Je brengt iets in beweging als je stilstaat. Als je ruimte hebt kan je ontdekken wat er in je zit. En waar je toe in staat bent. De Baak geeft jou de ruimte om te groeien. Op je werk en als persoon. Ruimte om te ontdekken wie je bent. Om ergens beter in te worden. De Baak daagt je steeds weer uit om alles uit jezelf te halen. Wil je ook ruimte om te groeien?

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Bij de Baak krijg je ruimte om te ontdekken wie je bent en hoe je meer uit jezelf kan halen.

 • Leiderschap

  Bij de Baak ontdek je dat stoppen ruimte geeft. Ruimte om ergens beter in te worden.

 • Alle trainingen

  Wil je ook ruimte om te groeien? Bekijk ons aanbod van trainingen.

Ruimte voor ontwikkeling en leiderschap

 • Persoonlijke aandacht

  Leren en ontwikkelen bij de Baak is altijd persoonlijk. Er is niet één manier van leren. We creëren een veilige leeromgeving die jou de ruimte geeft om te ontdekken en te werken aan jouw persoonlijke leerdoelen.

 • Sinds 1947

  Sinds onze oprichting in 1947 helpen wij generaties aan leiders bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. In onze trainingen verbinden we ontwikkeling en leiderschap aan vraagstukken die op dat moment spelen in organisaties en de maatschappij.

 • 2 unieke locaties

  Ontwikkelen doe je op onze locatie midden in het bos of aan zee. Wij bieden een totaalbeleving waar je – door even uit je normale gehaaste leven te stappen – de ruimte krijgt om te leren en ontwikkelen.

 • Ervaren trainers

  Bij de Baak werken trainers met jarenlange ervaring met ontwikkeling en leiderschap. Door de sterke betrokkenheid en expertise van onze trainers weten zij je uit te dagen om te ontdekken wie je bent, wat je kan en meer uit jezelf te halen.

Scroll up