Sun van Horen

Vanuit verschillende rollen die ik heb vervuld in en rond 'leren', heb ik mij bij de Baak verder ontwikkeld als trainer. Ik werk nu ruim 5 jaar voor de Baak. De Baak is voor mij een bijzondere leerschool, waar ik naast een interne opleiding tot trainer de kans heb gekregen mij verder te ontwikkelen als coach. Momenteel volg ik hiervoor een opleiding aan het Europees Instituut.

Ik ben gefascineerd door wat iemand beweegt en wat iemand nodig heeft om te kunnen groeien. Door vanuit rust aanwezig te zijn, te observeren en de deelnemer terug te geven wat ik zie breng ik scherpte aan, zodat de deelnemer de volgende stap kan maken.
Ik train in de volgende programma’s: Leren Leiden, Leiding geven aan (eigenwijze) Professionals, Persoonlijke Effectiviteit in het sturen van Verandering, Invloed in Complexiteit en De Informele Leider.

sun_van_horen
Naam
Sun van Horen
Functie
Trainer

Biografie

Ik geloof dat elke ervaring een leermoment is dat je bewustzijn kan vergroten en dat je vervolgens vanuit dit nieuwe bewustzijn kunt groeien. Door tijdens trainingen een veilige setting te creëren en te vertragen, geef ik de deelnemers ruimte om te experimenteren en te ervaren. Dan kun je gaan onderzoeken waarom je doet wat je doet en kun je vanuit daar een stap in je ontwikkeling maken.


Scroll up