Keuzes maken, Reflact now!

News Detail

Waarom Reflact-now?


Wil jij jezelf écht leren kennen? Met een Reflact®-meting krijg jij inzicht in jouw (onbewuste) talenten en ontwikkelpotentieel. Een ware eye-opener!

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd. Reflact® is een slimme, innovatieve methodiek die op een heldere, gedetailleerde manier in slechts 20 minuten inzicht geeft in je vermogen om flexibel en ondernemend te kunnen zijn, samenwerking te combineren met zelfstandig werken, en bestand te zijn tegen stressvolle werksituaties. De Reflact®-meting maakt je bewust van wie jij ten diepste bent, je competenties en drijfveren, en geeft een belangrijke basis voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Unieke methode

In tegenstelling tot andere metingen combineert deze meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de meting in staat om je innerlijke drijfveren te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever en meer intuïtief, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Deze combinatie van tekst en beeld maakt Reflact® effectief en uniek. Van deelnemers krijgen we vaak enthousiaste reacties terug over hoe de meting hen de ogen heeft geopend en zaken aan het licht kwamen waar ze zich niet bewust van waren.

Voor wie?

De Reflact®-meting is geschikt voor professionals die op zoek zijn naar zelfreflectie. Die vanuit eigen regie keuzes willen maken en sturing willen geven aan hun loopbaan.

Op welke vragen krijg je antwoord?

De Reflact®-meting geeft antwoord op vragen zoals:


 • Waar zit nou echt mijn natuurlijke kracht?
 • Waar kan ik mij nog verder in ontwikkelen?
 • Hoe ervaar ik meer vrijheid?
 • Waarom loop ik altijd tegen dezelfde thema's aan?
 • Wat maakt dat ik steeds stagneer/niet in actie kom?
 • Hoe komt het dat ik mij zo leeg voel?
 • Waarom ben ik zo moe?

Zo werkt het

 1. Met een telefonische intake maken we samen eerst jouw (loopbaan)vraag helder en matchen we jou met een passende coach. Vraag hier een gesprek aan >
 2. Dan maken we een telefonische kennismaking met jou en de coach
 3. Hierna ontvang je op je mailadres een link naar de Reflact®-meting 
 4. Het invullen van de online vragenlijst kan op elk moment en duurt slechts 20 minuten
 5. In een persoonlijk gesprek van 2 uur krijg je een terugkoppeling van je coach en een overzichtelijk rapport met daarin de inzichten in je competenties en drijfveren.
 6. Een follow-up gesprek van 1 uur (online).

Investering

De kosten van de Reflact®-meting, inclusief de terugkoppeling met de coach en het follow-up gesprek, bedragen € 955,-- excl. btw. Uitbreiding in de vorm van extra coachingssessies is altijd mogelijk. Deze meerkosten bedragen € 250,-- excl. btw per gesprek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up