Annemiek Moeskops

Drs. Annemiek Moeskops is sinds 1998 verbonden aan de Baak. Haar expertise is Emotioneel Intelligent Leiderschap, Persoonlijke Leiderschap en High Performance Leadership en Coaching. Ze richt zich op voortdurende ontwikkeling en innovatie van leiderschapprogramma’s.
Haar jarenlange ervaring als topsporter, het begeleiden van topsporters naar de Olympische Spelen en haar opgebouwde expertise als leiderschapstrainer maken haar een ervaren senior trainer en coach.
Diepgang, verbinding vanuit contact, echtheid en een positieve insteek kenmerken haar aanpak. Werkend vanuit essentie naar concrete resultaten, weet zij het juiste punt te raken. De meeste voldoening geeft het haar als de beloofde resultaten en leerdoelstellingen worden gehaald en ook het proces op een prettige en soepele manier verloopt.
Zij heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en is afgestudeerd op het thema ’Leiderschap in Ontwikkeling’. Vanuit haar eigen organisatie AMNESS werkt ze samen met andere professionals, trainers, teams en organisaties om tot High Performance te komen.

Annemiek_Moeskop
Naam
Annemiek Moeskops
Functie
Trainer
Scroll up