Verdiepingsdag De Zelfbewuste Leider (DZL)

Verdiepingsdag De Zelfbewuste Leider (DZL)

Verdiepingsdag De Zelfbewuste Leider (DZL)

De ontwikkeling van jou als zelfbewuste leider is nooit ‘klaar’. Zelfbewust zijn doe je elke dag, ieder moment van de dag. Het vraagt continu je aandacht. Het betekent dat je ‘aanwezig’ bent, dat je in het hier en nu bewust je leiderschap vormgeeft.

We hopen natuurlijk dat je na jouw deelname aan De Zelfbewuste Leider door bent gegaan met je ontwikkeling om als leider zelfbewust te zijn, in het oog van de orkaan, en niet meegesleurd te worden door de hectiek van alledag. Én we beseffen dat dit uitdagend is. De wereld trekt je nu eenmaal makkelijk uit je centrum. Het is zó makkelijk jezelf te verliezen!

Daarom organiseren wij – speciaal voor oud-deelnemers - tweemaal per jaar een verdiepingsdag. Deze dag wordt begeleid door Godfried IJsseling en Sabrina Oudega, beide trainers van De Zelfbewuste Leider. In een halve ochtend en middag brengen we je weer helemaal terug naar de ervaring die je kreeg tijdens het programma De Zelfbewuste Leider. Dat betekent: we helpen je terug te keren naar jezelf, jouw innerlijke rust en helderheid, om vanuit een stevig innerlijk anker vaker bij jezelf te zijn. In een wereld die je daarin iedere dag weer uitdaagt, is een steuntje in de rug ongetwijfeld welkom.

Informatie volgende verdiepingsdag

  1. Woensdag 19 oktober
  2. 11.00 tot 18.00 uur
  3. Landgoed De Horst, Driebergen
  4. Deelname aan de verdiepingsdag is gratis
 
*
*
*
*

Over de verdiepingsdag

Tijdens de verdiepingsdag maken we gebruik van stilte, vertraging, dialogen en wandelingen en een beetje ‘theorie’ uit het boek ‘De zelfbewuste leider’ van Godfried IJsseling. Het belangrijkste is dat je het gevoel van jouw DZL weer ervaart, want dat gevoel wijst de weg naar je diepere zelf. Er is ruimte voor het ingaan op vragen en het delen van ervaringen. We maken gebruik van de collectieve kracht van de groep. Je ontmoet je groepsgenoten én deelnemers van andere groepen.

Heb je vragen of wil je advies over onze trainingen?

Neem contact op met onze adviseurs via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Zij helpen je graag verder! Je kan ook direct een afspraak inplannen via het adviesformulier.

Naast onze trainingen bieden wij ook persoonlijke coaching trajecten aan. Ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Bekijk dan onze incompany mogelijkheden.

Scroll up