Empty Page Section

Leer nieuwe manieren van managen

Hoe herken en beïnvloed je als manager systemen, structuren en verbanden binnen de organisatie? De netwerkeconomie en veranderd sociaal gedrag bij klanten én medewerkers hebben invloed op organisatieprocessen. Het vraagt van managers een andere manier van werken. Hoe leer je managers om daar handig op in te spelen?

Van controle naar vertrouwen 

Van managers worden nieuwe vaardigheden verwacht. De veranderingen gaan vaak zo snel, dat het van belang is om er proactief mee om te gaan. Je moet steeds meer op de expertise van de medewerkers vertrouwen en beslissingen aan hen overlaten. Tegelijkertijd hou je als manager wel de grote lijn in de gaten, en stuur je op resultaten.

“De incompany training geeft veel inspiratie om mijn rol als manager een nieuwe vorm en inhoud te geven.”

Veel impact door ‘strategische vraagstukken’

In onze incompany trajecten dagen we managers uit op onderwerpen als samenwerken, innoveren en flexibel zijn. Zodat je als team of organisatie het beste resultaat behaalt. De deelnemers zijn soms jonge talentvolle managers die gaan doorgroeien naar zwaardere functies, maar ook ervaren management en directie teams.  We gaan bijvoorbeeld in op persoonlijke effectiviteit en impact, wendbaar leiderschap, organisatie en persoonlijke vitaliteit,  bedrijfskundige onderwerpen en change management. We ontwikkelen samen met jouw organisatie een training op maat, waarbij een strategische uitdaging uit de organisatie centraal staan. Leren en werken sluiten zo volledig op elkaar aan.

“Ik ben me bewust van het leiderschap dat van mij gevraagd wordt en mijn persoonlijke uitdaging en ontwikkeling daarin. Nu kan ik mijn afdeling naar een hoger plan tillen.”

Deelnemers na een incompany traject Management Development …

  • Ontwikkelen een goed referentiekader voor het aanpakken van belangrijke issues.
  • Hebben meer kennis van communicatie over strategie, visie en waarden tussen top- en middenkader.
  • Creëren een lerend management netwerk, waardoor duurzame ontwikkeling op organisatieniveau mogelijk wordt.
  • Kunnen heldere doelstellingen voor hun organisatieonderdeel formuleren, doordat ze beter inzicht hebben in groepsontwikkeling en verschillende rollen.
  • Hebben diepere kennis vergaard over zichzelf als leider, waardoor zij stevig in hun rol staan en anderen weten te beïnvloeden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je sparren met onze experts over het versterken van leiderschap in jouw organisatie? We komen graag en vrijblijvend bij je langs voor een Bouw-gesprek. Of  neem contact op over incompany trainingen met één van onze adviseurs: 0343-556369, advies@debaak.nl.

Bekijk ook de andere thema's van onze incompany trainingen.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Scroll up