Incompany | Professionele effectiviteit

Iedereen de beste versie van zijn professionele zelf worden?

Tegenwoordig wordt van iedereen verwacht dat zij authentiek, krachtig en effectief kunnen optreden. Hoe vergroot je de professionele effectiviteit binnen jouw organisatie?

Veel managers, projectleiders en professionals hebben te maken met complexe situaties waarin zij een paradoxale opdracht hebben die hun effectiviteit verkleint. Zij moeten overzicht en hanteerbaarheid creëren in een situatie die zich niet laat vormen en zich telkens lijkt te onttrekken aan eenduidige spelregels en patronen. Hoe harder je probeert, des te lastiger het wordt.

Sterke en 'open' persoonlijkheden maken samen het verschil

Hoe leer je om dingen toch voor elkaar te krijgen? Liefst binnen een zo kort mogelijke tijd? De kern is altijd te vinden in de manier waarop mensen communiceren. In maatwerktrajecten rond professionele effectiviteit leren we mensen naar hun eigen patronen en aannames te kijken en 'onder water' interventies te plegen zodat vastgelopen processen weer op gang komen. Het resultaat zijn mensen met sterke persoonlijkheden én met een open en nieuwsgierige houding naar de expertise van anderen. Zodat samen de beste oplossingen bereikt worden.

Al vele jaren zijn mensen die invloed willen hebben op de toekomst van hun organisatie, onze tevreden klanten.

Ben je geïnteresseerd in een training op maat voor jouw organisatie? Bel onze adviseurs via 0343-556369 of lees meer over onze maatwerktrajecten.

Bekijk de andere thema's van onze maatwerktrainingen.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Scroll up