Hero

Empty Page Section

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR managers, Learning Developers en directeuren uit verschillende organisaties?

Kom dan naar onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. We delen successen en 'learnings'. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomst (9.30 – 12.30 uur):

Dinsdag 2 april

Pak je kansen rond Senior Professionals!

Om wendbaar te blijven is het voor organisaties van belang dat mensen hun talenten blijven ontwikkelen, ongeacht hun ervaring, expertise en leeftijd.

Ook ervaren, senior professionals willen en kunnen hun talenten verder ontwikkelen. Omdat zij zich in het einde van hun loopbaan bevinden, is er vaak geen aandacht voor hun ontwikkeling of is het onduidelijk wat de mogelijkheden zijn om alles uit je senior professionals te halen. Regelmatig is er onvrede over hun bijdrage, of raken zij gedemotiveerd.

Hoe kun je senior professionals die een bijdrage willen blijven leveren aan de doelen van de organisatie, gemotiveerd binnen houden en hen laten onderzoeken op welke wijze zij van toegevoegde waarde kunnen zijn?

In deze Rond de Tafel gaan we in op de ontwikkeling van senior professionals en ontdekken we met elkaar welke uitdagingen en kansen dit meebrengt voor organisaties.

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, Learning Developers en Directeuren die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers.

Tijd
9.30 uur tot 12.30 uur
(inclusief lunch)

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up