Hero

Empty Page Section

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR managers, Learning Developers en directeuren uit verschillende organisaties?

Kom dan naar één of meerdere van onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomsten (9.30 – 12.30 uur):

  • Dinsdag 29 januari: Publiek Leiderschap: tussen Ziel en Zakelijkheid
  • Dinsdag 2 april: Pak je kansen rond Senior Professionals!
Dinsdag 29 januari
Publiek Leiderschap: tussen Ziel en Zakelijkheid

Publieke organisaties worden uitgedaagd om de mondige burger, ouder of patiënt steeds beter en tegelijkertijd efficiënter te bedienen in een politiek veranderlijke omgeving. Hoe verander je een organisatie die bureaucratisch is ingericht tot een meer flexibele, wendbare en rendabele instantie, zonder concessies te doen aan je maatschappelijke rol en missie?

In deze Rond de Tafel gaan we gezamenlijk de dialoog aan over organisatieontwikkeling en leiderschap binnen de zorg, het onderwijs en het (semi) publieke domein.
Bij deze bijeenkomst zijn naast HR managers, L&D professionals en directeuren ook strategische adviseurs welkom om aan te sluiten.

Dinsdag 2 april
Pak je kansen rond Senior Professionals!
Om wendbaar te blijven is het voor organisaties van belang dat mensen hun talenten blijven ontwikkelen, ongeacht hun ervaring, expertise en leeftijd.

Ook ervaren, senior professionals willen en kunnen hun talenten verder ontwikkelen. Omdat zij zich in het einde van hun loopbaan bevinden, is er vaak geen aandacht voor hun ontwikkeling of is het onduidelijk wat de mogelijkheden zijn om alles uit je senior professionals te halen. Regelmatig is er onvrede over hun bijdrage, of raken zij gedemotiveerd.

Hoe kun je senior professionals die een bijdrage willen blijven leveren aan de doelen van de organisatie, gemotiveerd binnen houden en hen laten onderzoeken op welke wijze zij van toegevoegde waarde kunnen zijn?

In deze Rond de Tafel gaan we in op de ontwikkeling van senior professionals en ontdekken we met elkaar welke uitdagingen en kansen dit meebrengt voor organisaties.

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, Learning Developers en Directeuren die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers.

Tijd
9.30 uur tot 12.30 uur
(inclusief lunch)

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up