Rond de Tafel

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR (mede)beslissers (directeuren, managers, adviseurs) en Learning Developers uit verschillende organisaties?

Kom dan naar onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. We delen successen en 'learnings'. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomst(en):

Donderdag 5 maart 2020 | 13.30 – 17.30 uur (inclusief netwerkborrel)

Zo maak je talentontwikkeling effectief!

Binnen organisaties wordt veel aandacht besteed aan klantervaringen, maar hoe zit het eigenlijk met werknemers-ervaringen? Hebben zij het gevoel dat zij hun talent kunnen inzetten en kunnen ontwikkelen? Deze Rond de Tafel gaat over veel voorkomende thema's en dilemma’s als het gaat om het ontwikkelen van talent.

We starten met korte case presentaties van succesvolle talentontwikkelingstrajecten. Daarna verkennen we samen welke ontwikkel-interventies bijdragen aan een high performance cultuur. In het gesprek richten we ons op hoe en wat je als HR business partner, HR directeur of HR professional kan doen om bij te dragen aan een effectieve talentstrategie. De opzet is om te leren van elkaar.

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, HR adviseurs en Learning Developers die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers. Deelname is gratis.

Ter voorbereiding op onze interactieve sessie, vragen we je naar je organisatievraagstuk, en stemmen zo het programma af op alle aanwezigen. Bij onduidelijkheden bellen we je. We kijken uit naar je komst.

Schrijf je hier in

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up