Rond de Tafel over eigenaarschap ontwikkelen met Matzer Theaterproducties

Empty Page Section

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR (mede)beslissers (directeuren, managers, adviseurs) en Learning Developers uit verschillende organisaties?

Kom dan naar onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. We delen successen en 'learnings'. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomst(en):

Woensdag 20 november 2019 | 13.30 – 17.30 uur (inclusief netwerkborrel) - VOL!

Van toeschouwer naar regisseur: over eigenaarschap in organisaties

Theatervoorstelling met bespreking door de Baak en Matzer Theaterproducties

Organisaties verwachten steeds meer van medewerkers en leidinggevenden. De uitdagingen zijn groot en het 'speelveld' verandert. Disruptie, executiekracht, digitalisering, agile en hyperconcurrentie, zijn de buzzwords die staan voor de vele uitdagingen waar we voor staan. Dat doet een stevig appèl op de individuele medewerker.

‘We willen een organisatie met medewerkers die niet alleen gemotiveerd zijn, maar ook wendbaar en flexibel. Daarnaast willen we dat ze positieve energie en zelfvertrouwen uitstralen, verantwoordelijkheid in hun werk tonen, ondernemend en vitaal zijn.’ Dus organisaties willen mensen die eigenaarschap tonen.

De sleutel voor eigenaarschap in een organisatie ligt bij de medewerkers. Dit doe je door hen een proactieve rol te geven en door hen actief te laten meedenken over de manier waarop de strategische doelen en ambities van de organisaties vertaald kunnen worden naar het eigen werk en naar het eigen team of afdeling. Het vraagt om zelfreflectie, zelfsturing en focus. En omdat ieder gedrag contextafhankelijk is, gaat het ook om de vraag hoe je omgeving vormt geeft waarin mensen worden versterkt bij het nemen van de regie.

Maar hoe maak je eigenaarschap bespreekbaar? En kun je het wel bevorderen en zo ja hoe dan? Tijdens deze inspirerende en theatrale sessie gaan we in gesprek over deze en andere vragen. We beginnen deze bijeenkomst met een uitvoering van de prachtige voorstelling: "Niemand wacht op je", van Matzer Theaterproducties en bespreken daarna de issues rond leren en eigenaarschap in organisaties.

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, HR adviseurs en Learning Developers die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers. Deelname is gratis.

Ter voorbereiding op onze interactieve sessie, vragen we je naar je organisatievraagstuk, en stemmen zo het programma af op alle aanwezigen. Bij onduidelijkheden bellen we je. We kijken uit naar je komst.

Inschrijven voor 20 november is niet meer mogelijk. De nieuwe data voor 2020 volgen binnenkort.

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up