Rond de Tafel: Leren en ontwikkelen binnen organisaties

Empty Page Section

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR (mede)beslissers (directeuren, managers, adviseurs) en Learning Developers uit verschillende organisaties?

Kom dan naar onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. We delen successen en 'learnings'. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomsten:

Dinsdag 24 september 2019 | 9.30 - 12.30

De menselijke maat in nieuw organiseren

Er vindt een grootschalige transitie plaats in veel organisaties. Er is behoefte aan meer creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap. Om meer wendbaar en weerbaar te zijn wordt er gewerkt met nieuwe organisatievormen zoals zelfsturing, agile en lean. Dit gaat vaak hand in hand met thema’s als zelfregie, dialoog, eigenaarschap en kort cyclisch sturen. Hiermee ontstaan nieuwe rolverdelingen, machtsstructuren, uitdagingen rond de inzetbaarheid van medewerkers en veranderde behoeften en wensen van werknemers.

Wat is de impact van nieuw organiseren op medewerkers en wat voor soort leiderschap is gewenst? Tijdens deze inspirerende en interactieve sessie gaan we nader in op de menselijke kant van nieuw organiseren.

Hoe kom je vanuit de visies, blauwdrukken, toolboxes en proces redesigns daadwerkelijk in ‘menselijke actie’? En wat vraagt dat van de diverse medewerkers in de organisatie? We horen en leren vanuit ervaringen van een ‘business guest speaker’ en gaan met elkaar in gesprek over topics als: wat zijn de ‘lessons learned’ met betrekking tot de mens-kant in nieuwe werkvormen? Hoe creëer je als organisatie condities waarin medewerkers succesvol zijn onder nieuwe manieren van (samen) werken? Welke aanpassingen worden gevraagd van medewerkers? Wat vraagt dit van leren en ontwikkelen in de organisatie en van leiderschapsontwikkeling?

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, HR adviseurs en Learning Developers die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers. Deelname is gratis.

Ter voorbereiding op onze interactieve sessie, vragen we je naar je organisatievraagstuk, en stemmen zo het programma af op alle aanwezigen. Bij onduidelijkheden bellen we je. We kijken uit naar je komst.

Meld je hier aan

Tijd
9.30 uur tot 12.30 uur
(inclusief lunch)

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up