Rond de Tafel

Kom naar de gratis informatie- en netwerkbijeenkomsten

Ben je (mede)beslisser op het gebied van incompany trainingen en op zoek naar inspiratie rond maatwerk trajecten en leren in organisaties? Wil je met gelijkgestemden spreken zoals HR (mede)beslissers (directeuren, managers, adviseurs) en Learning Developers uit verschillende organisaties?

Kom dan naar onze interactieve en informele netwerkbijeenkomsten waarin we elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de uitdagingen rond het leren en ontwikkelen in organisaties. We delen successen en 'learnings'. Je kunt meedoen met de volgende bijeenkomst(en):

Donderdag 8 oktober | 13.30 – 17.30 uur (inclusief netwerkborrel)

Hoe ga je om met sociale complexiteit in organisaties?

Effectief omgaan met veranderingen binnen en buiten de organisatie vraagt een andere manier van denken, doen en samenwerken. Hoe ontwikkel je een manier van werken waarin aandacht is voor mens èn resultaat in een steeds veranderende context? Hoe ga je constructief om met meerdere perspectieven en (ogenschijnlijk) tegenstrijdige belangen?

Tijdens deze Rond de Tafel staan we stil bij veel voorkomende patronen in samenwerking, advisering en interactie, die concreet resultaat in de weg kunnen staan. In ieder incompany traject dat wij met organisaties doen, komt dit thema terug. Deze middag echter willen we het voor jouzelf concreet maken en passen we de methodiek die we in onze trainingen gebruiken toe op jouw eigen positie als HR Business Partner, HR directeur of HR professional.

De focus deze middag ligt op: Hoe zorg je er als HR professional voor dat je een volwaardig gesprekspartner bent voor de business met oog voor de bredere belangen die spelen? En hoe ga je om met complexe samenwerkingsissues die je hierin tegenkomt? We verkennen hoe jij je rol invult en wat je daarbij tegenkomt bij de vertaling van strategie naar praktijk. De opzet is: leren van en met elkaar.

Deze bijeenkomsten zijn alleen bedoeld voor HR-(mede)beslissers, HR adviseurs en Learning Developers die werkzaam zijn in organisaties die interesse hebben in de ontwikkeling van hun medewerkers. Deelname is gratis.

Ter voorbereiding op onze interactieve sessie, vragen we je naar je organisatievraagstuk, en stemmen zo het programma af op alle aanwezigen. Bij onduidelijkheden bellen we je. We kijken uit naar je komst.

Schrijf je hier in

Waar
De Baak
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Deelname is gratis

Meld je aan
Scroll up