Empty Page Section

Alles wat verandert, groeit...

In veel organisaties is, net als in onze samenleving, verandering een constante geworden. Steeds weer inspelen op veranderende markten, veranderde klanten of werknemers.

In verandertrajecten krijg je antwoord op de vraag: Hoe vertaal je met elkaar de visie, kernwaarden en strategie naar concreet gedrag in de praktijk? En hoe zorg je dat je mensen in beweging komen in de gewenste richting?

Maatwerktraject 'Veranderen'

In gezamenlijkheid zoeken we welke interventies passen bij de specifieke vraag en de cultuur en context van de organisatie. Wij gebruiken werkvormen waarin de verbinding wordt gemaakt tussen de doelstellingen en strategie van de organisatie en het gedrag van de mensen. Al werkende leer je dan. Al lerende werk je. Tenslotte maken wij ook trajecten waarin de projectleiders of managers die een verandering moeten doorvoeren hun visie en vaardigheden vergroten en hun krachten bundelen zodat zij samen een inspirerend team vormen voor de vernieuwing.

De Baak ondersteunt het zoeken naar en uitvoeren van veranderprocessen door samen aan het werk te gaan.

Ben je geïnteresseerd in een training op maat voor jouw organisatie? Bel onze adviseurs via 0343-556369 of bekijk het overzicht van de andere thema's van maatwerktrajecten.

Advies nodig

 

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl
Scroll up