Kom overtuigend over door je authentiek te profileren

News Detail

Hoe wordt je ‘zichtbaar’ in je organisatie? Hoe kun je jezelf van je beste kant laten zien zonder trucs of opschepperij? Wat is de beste manier om te bereiken wat je wilt?

Wie echt zichzelf is brengt het meest teweeg in z’n omgeving. Dat ‘jezelf zijn’ is natuurlijk niet altijd makkelijk - je vraagt je misschien überhaupt af wat dat inhoudt - maar toch zit daar de meeste kracht. Als je doet en communiceert wat bij jou past, dan kom je het stevigst over en krijg je het meeste voor elkaar. Het ‘snelste’ en ‘meest opvallende’ verhaal heeft niet automatisch het sterkste effect. Als je je eigen verhaal op jouw eigen unieke manier communiceert, dan inspireer je anderen.

Onze trainers Godfried IJsseling en Ien van Duijnhoven vertellen meer over authentiek profileren in dit filmpje:

Wij zijn de Baak. Het trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo-wo werk- en denkniveau. In onze intensieve trainingen dagen we je uit op intellect, intuïtie en interactie.

Bekijk ons trainingsaanbod

Wil je niets missen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven en ontvang tips, inzichten en inspirerende artikelen van de Baak.

Ja, ik meld mij aan

Anderen bekeken ook:

  • Eerste hulp bij een dreigende burn out

    Wat zijn signalen van (beginnende) burn-out? Wat kun je eraan doen als leidinggevende en als medewerker om het niet zover te laten komen? Burn-out wordt gekenmerkt door extreme vermoeidheid (uitputting), afstand nemen van het werk (distantie) en weinig vertrouwen in het eigen kunnen (verminderde competentie).

  • Brainstorm eens anders

    Traditioneel brainstormen werkt niet altijd. Juist omdat de groepsleden elkaar te veel afleiden. Je krijgt dan ‘production blocking’. De gedachtengangen, de bijsturing en aanvullingen van anderen leiden je dan juist af om je eigen vernieuwende ideeën te formuleren. Maar ook met een groep kun je het op verschillende manieren aanpakken. Brainstormen is trouwens niet romantisch met 'de voeten op tafel en pizzapunten'. Het is gewoon productie draaien. Wat kun je doen?

Scroll up