Whitepaper: Verdorie! Wie heeft hier de regie?

De werkomgeving confronteert ons met steeds nieuwe uitdagingen. In deze tijd waar concurrerende producten of diensten onverwacht uit allerlei hoeken opduiken moet je snel kunnen schakelen. Hoe ga jij om met die complexiteit in de samenwerking met anderen?

Het wordt spannend wanneer de eisen en verwachtingen van anderen niet overeen komen met je eigen waarden. Je autonomie wordt dan op de proef gesteld. Om het heft in handen te houden is eigen initiatief nodig.

Standaardoplossingen uit het verleden zijn niet toereikend, het antwoord moet uit onszelf komen: onze eigen wijsheid. Zelf de regie nemen vraagt van ons de moed om in contact met anderen onze hoogst persoonlijke aandacht, openheid, betrokkenheid en creativiteit te laten zien. Dat is allesbehalve eenvoudig! De eerlijkheid gebiedt ons immers te erkennen dat we onszelf regelmatig ingewikkeld en moeilijk zien doen. We worden daarmee onderdeel van problemen in plaats van onderdeel van oplossingen. Herkenbaar?

Lees in dit whitepaper hoe het het mogelijk wordt om vrij te zijn in je werk. Leer meer over soorten patronen die tegenwerken en hoe je daar succesvol mee om kunt gaan. Want zelf het heft in handen nemen geeft meer voldoening dan een reactieve houding.

Vul het formulier in en download het whitepaper:

 
*
*
*
Scroll up