Artikelen

Artikelen om jou te inspireren

Bij de Baak schrijven we regelmatig artikelen over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Je vind ze hier bij elkaar. Inspiratie, inzichten én praktische tips. Wil je niks missen en geïnspireerd blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrieven.

artikelen (314)

Actieve filters

  Beschikbare filters

  artikelen
  • Thema Thema

  Resultaten

  • teaser_0045

   Breinboetseren: neem de vrijheid om jezelf opnieuw uit te vinden

   Artikel


   Onrust, gejaagdheid, stress… nog snel even dit én door. Voor velen hoort het bij het werkende leven met volgeplande agenda’s, aaneengeschakelde meetings, projecten, calls, enzovoort. En ook thuis ligt de lat hoog met kinderen, ouders en het verlangen naar een leuk sociaal leven. Veel mensen ervaren ongemak in de hectiek en de vele eisen die hun leven stelt. Past het allemaal nog wel en hoe ga je hier goed mee om?

   Lees meer...

  • teaser_823

   Menskunde voor op het werk!

   Artikel

   Hoe kun je het beste omgaan met mensen die je niet graag mag maar waar je wel iets mee moet? Of met mensen waar je je aan ergert of waarmee de communicatie erg stroef verloopt? Lees de 6 tips. >

   Lees meer...

  • Hoe wordt je team oplossingsvaardig? 6 tips

   Artikel

   Verandertrajecten zijn bedoeld om organisaties effectiever te maken, vaak om sneller te kunnen reageren op de klant en op marktontwikkelingen. Hoe zorg je ervoor dat mensen in teams zelf een oplossing vinden voor de problemen waar ze tegenaan lopen? 6 tips.

   Lees meer...

  • Teaser_806

   5 tips voor een open organisatiecultuur

   Artikel

   Geen ontkomen aan, de nieuwe economische omgeving, veranderd communicatiegedrag én generatie Y-werknemers (maar ook vele anderen) vragen om een open organisatiecultuur. Hoe je daarvoor zorgt? 5 tips met één refrein.

   Lees meer...

  Scroll up