Empty Page Section

Geef je talenten alle ruimte

Talentontwikkeling is urgenter dan ooit. Technologische vernieuwingen zwepen het tempo waarin werk verandert op; de behoefte aan mensen die hier doeltreffend op in kunnen spelen neemt net zo snel toe. Voor professionals die altijd méér willen leren, schept dit kansen hun talenten verder aan te scherpen. Bijvoorbeeld in een training waarbij het oplossen van een actueel organisatievraagstuk onderdeel is van het leren. Je werkt dan aan je eigen ontwikkeling én aan die van je organisatie tegelijkertijd. Dubbel profijt dus.

Jouw talentontwikkeling begint bij de Baak

Iedereen heeft een talent, de meeste mensen hebben er meerdere. Wie de kans krijgt om zijn talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, kan carrière maken. En dat is precies wat jij wilt. Je hebt een drive en uitstekende competenties; in een ambitieus ontwikkeltraject van de Baak haal je nóg meer uit jezelf. Je ontdekt je talenten en komt er ook achter waar nog ruimte voor ontwikkeling is. Deze kennis komt je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit ten goede. En stelt je in staat boven jezelf uit te stijgen. Een mooie loopbaan begint met talentontwikkeling, dus bij de Baak.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Empty Page Section

 • Duurzame inzetbaarheid 50+

  Incompany | Senior Talent

  Thema

  We leven langer, we werken langer én we ontwikkelen ons langer. Sommige oudere werknemers willen doorgroeien of zelfs een carrièreswitch maken. Anderen blijven liever hetzelfde doen of willen graag afbouwen. Welke kansen wil jij ze bieden? Nadenken over je carrière op je 55e blijkt heel erg nuttig voor zowel medewerkers zelf als voor de werkgever.

  Lees meer...

 • Incompany | Young Talent

  Thema

  Als je talentvolle professionals op de juiste manier 'empowert', zijn zij je motor voor de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat zij hun talenten optimaal benutten én de organisatie een stap vooruitbrengen? In onze incompany trainingen met Young Talents ontwikkelen zij zich op persoonlijk vlak én lossen ze vraagstukken uit de organisatie op.

  Lees meer...

Scroll up