Empty Page Section

Geef je talenten alle ruimte

Talentontwikkeling is urgenter dan ooit. Technologische vernieuwingen zwepen het tempo waarin werk verandert op; de behoefte aan mensen die hier doeltreffend op in kunnen spelen neemt net zo snel toe. Voor professionals die altijd méér willen leren, schept dit kansen hun talenten verder aan te scherpen. Bijvoorbeeld in een training waarbij het oplossen van een actueel organisatievraagstuk onderdeel is van het leren. Je werkt dan aan je eigen ontwikkeling én aan die van je organisatie tegelijkertijd. Dubbel profijt dus.

Jouw talentontwikkeling begint bij de Baak

Iedereen heeft een talent, de meeste mensen hebben er meerdere. Wie de kans krijgt om zijn talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, kan carrière maken. En dat is precies wat jij wilt. Je hebt een drive en uitstekende competenties; in een ambitieus ontwikkeltraject van de Baak haal je nóg meer uit jezelf. Je ontdekt je talenten en komt er ook achter waar nog ruimte voor ontwikkeling is. Deze kennis komt je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit ten goede. En stelt je in staat boven jezelf uit te stijgen. Een mooie loopbaan begint met talentontwikkeling, dus bij de Baak.

Informatie of advies

Neem contact op met onze adviseurs via

Telefoon
0343-556369
E-mail
advies@debaak.nl

Gerelateerde trainingen

De trainingen van de Baak zijn specifiek ontworpen om een
impact te geven op verschillende niveaus.
 • Authentiek Profileren en Netwerken (APN)

  Training

  Je hebt een verantwoordelijke, veeleisende baan. En de resultaten mogen er zijn, mede dankzij jouw ervaring en zorgvuldigheid. Maar toch knaagt er iets. Je krijgt soms te horen dat je ‘zichtbaarder’ zou mogen zijn; dat dit je organisatie en carrière zou helpen. Maar hoe doe je dat? De training Authentiek Profileren en Netwerken leert je hoe jij jouw kwaliteiten beter voor het voetlicht brengt. Hoe je jezelf authentiek profileert, dus zonder opschepperij. En hoe je je impact kunt vergroten door ‘jezelf te zijn’.

  Lees meer...

 • Leren Leiden (LL)

  Training

  Je gaat binnenkort starten als leidinggevende. Of je bent net begonnen. Natuurlijk heb je zin in je nieuwe functie, maar je hebt ook veel vragen. Want hoe pak je dat nu precies aan: een team aansturen en jezelf goed positioneren? Met de training Leren Leiden ontdek je jouw persoonlijke leiderschapsstijl en -kracht. Onder andere via praktische opdrachten, outdoor gaming en sparringsessies met ervaren managers. Ga mee op avontuur en geef de juiste vorm aan je nieuwe rol!

  Lees meer...

 • Coachend Leiderschap (COL)

  Training

  Je wilt graag een inspiratiebron zijn voor je medewerkers en hen laten werken vanuit hun eigen kracht en talent. Tegelijkertijd heb je jouw belang als leidinggevende en moet je de team- en organisatietargets halen. Kan dat alles samengaan? Wél als je een coachend leider bent. De training Coachend Leiderschap helpt je om jouw coachend leiderschap verder te ontwikkelen. Daarmee laat je je medewerkers uit zichzelf in beweging komen om zich in te spannen voor de organisatie.

  Lees meer...

 • Talent Ontwikkelings Programma® (TOP)

  Training

  Als ambitieuze young professional zit je met vragen. Want het gaat goed op je werk, maar welke koers volg je eigenlijk met je carrière? En waar ben je nu precies zo goed in? Je vraagt je ook af hoe je overkomt op anderen. Hoe je zonder formele macht zoveel mogelijk invloed kunt hebben. Het Talent Ontwikkelings Programma® is een leertraject gericht op ervaren en doen. Deze training geeft je zowel zicht op je talenten als de handvatten om die talenten te benutten. Het Talent Ontwikkelings Programma® legt een stevig fundament voor de weg naar jouw eigen top. Je staat sterker in je schoenen, durft positie in te nemen en kan bewuster invloed uit oefenen.

  Lees meer...

Empty Page Section

 • Duurzame inzetbaarheid 50+

  Duurzame Inzetbaarheid 50+

  Thema

  We leven langer, we werken langer en dus ontwikkelen we ons langer. Per persoon is het verschillend of iemand wil doorgroeien, hetzelfde blijft doen, een carrièreswitch wil maken of wil afbouwen.

  Lees meer...

Scroll up