Ik zoek een coach

Een coach voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching bij de Baak daagt je hiertoe uit: confronterend, persoonlijk en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen? Kies voor coaching bij de Baak en (her)ontdek jouw kracht of de kracht van je team.

Waarom coaching bij de Baak?

 • Coaches door het hele land met een grote diversiteit qua achtergrond en specialismen
 • Ervaren intermediairs die je zorgvuldig en met diepgaand inzicht in ontwikkelvragen matchen met een passende coach
 • Coaching op alle levels: personal en executive coaching, team- en organisatiecoaching
 • Online en offline coaching
 • Ook internationaal netwerk (Engels-, Frans-, Spaanstalig)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Honderden professionals maakten de volgende stap in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling met een coach van de Baak. Omdat de relatie tussen coach en coachee één van de succesfactoren is, hechten wij veel waarde aan het matchingsproces. In een gratis (telefonisch of persoonlijk) matchingsgesprek zal de intermediair de tijd voor je nemen om dieper in te gaan op jouw coachvraag en je wensen ten aanzien van een coach. Daarna stellen we een coach voor die daar bij aansluit. Mocht in de praktijk toch blijken dat de persoonlijke klik met de coach ontbreekt, dan zullen we een nieuw voorstel doen.

Meer weten? Bel ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Lees de ervaringen van onze klanten

 

“De coaching was een confrontatie met onderwerpen waar ik me niet van bewust was. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. De coach was confronterend in een veilige omgeving.”
Yvonne van der Kwaak, teamleider

“Ik heb meer kracht gekregen en vertrouwen in mijn eigen zijn en kunnen. De betrokkenheid, menselijkheid en liefde voor mensen van mijn coach is diep en echt. Vol compassie maar ook direct en praktisch. Ze staat naast en achter je tijdens het traject.”
Emiel Reiding, directeur Nationale Omgevingsvisie (NOVI)

 

“De Coach heeft mij geholpen mijn gevoelens over de gang van zaken te verwoorden en tot een plan te komen. Het plan gaf me ’t stuur over mijn toekomst weer in handen, met het resultaat ben ik nu erg gelukkig!”
Reinoud

De beste match voor jou

Onze intermediairs coaching helpen je graag om de juiste coach bij jouw leervraag te vinden.

 • Anneke Nijenhuis
  Naam
  Anneke Nijenhuis
  Functie
  Opleidingsadviseur | Intermediair coaching

  Lees meer...

 • Melanie Dragt
  Naam
  Melanie Dragt
  Functie
  Opleidingsadviseur | Intermediair coaching

  Lees meer...

Wil je meer informatie of advies?

Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij staan voor je klaar om je verder te helpen! Je kunt hen bereiken via 0343-556369 of advies@debaak.nl of vul het adviesformulier in. Download hier de digitale brochure.

Scroll up