Reflact Now & Prevent Burn-out

News Detail

Reflact ® Now & Prevent Burn-out

Wil je jezelf écht leren kennen én voorkomen dat je opbrandt?

Zoek de oplossing niet alleen in externe factoren, zoals de inhoud van je werk, de mate van medezeggenschap of bijvoorbeeld de aard van het dienstverband. Onder vergelijkbare werk- en privéomstandigheden is de een wel vatbaar voor een burn-out en de ander niet. Het antwoord ligt in jouw burn-out gevoeligheid. Leer jouw innerlijke aandrijving kennen en maak gebruik van deze nieuwe kijk op burn-out.

 • Met een Reflact®-meting leer je jezelf écht kennen. Hiermee krijg jij inzicht in jouw (onbewuste) talenten en ontwikkelpotentieel. Een ware eye-opener!
 • Met jouw Reflact® Burn-out Personal Profile krijg je inzicht in jouw gevoeligheid voor burn-out.
 • Aan de hand van deze inzichten begeleiden wij jou naar minder stress en meer regie en energie.

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd. Reflact® is een slimme, innovatieve methodiek die op een heldere, gedetailleerde manier in slechts 10-12 minuten inzicht geeft. Inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te kunnen zijn, samenwerking te combineren met zelfstandig werken én bestand te zijn tegen stressvolle werksituaties. De Reflact®-meting maakt je bewust van wie jij ten diepste bent, je competenties en drijfveren en je onbewuste innerlijke patronen. Een belangrijke basis voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Unieke methode
In tegenstelling tot andere testen en metingen combineert deze meting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de meting in staat om je innerlijke drijfveren te meten. De keuze van de beelden gebeurt op het onbewuste niveau, terwijl de teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Deze combinatie van tekst en beeld maakt Reflact® effectief en uniek. Van deelnemers krijgen we vaak enthousiaste reacties terug over hoe de meting hen de ogen heeft geopend en zaken aan het licht kwamen waar ze zich niet bewust van waren.

Unieke kijk op burn-out
De Reflact®-meting kan sinds kort ook uitgebreid worden met het Reflact® Burn-out Personal Profile. Hiermee krijg jij zicht op jouw gevoeligheid voor burn-out. Door inzicht in jouw burn-out typologie krijg jij handvatten om het tij te keren naar minder stress en meer regie en energie.

Voor wie?

De Reflact®-meting in combinatie met het Reflact® Burn-out Personal Profile is geschikt voor mensen die het gevoel hebben dat zij leeg lopen en op zoek zijn naar een andere manier van zelfreflectie. Die vanuit vitaliteit en eigen regie keuzes willen maken en sturing willen geven aan hun loopbaan.

Op welke vragen krijg je antwoord?

De Reflact®-meting geeft antwoord op vragen zoals:

 • Waar zit nou echt mijn natuurlijke kracht?
 • Waar kan ik mij nog verder in ontwikkelen?
 • Hoe ervaar ik meer vrijheid?
 • Hoe komt het dat ik altijd tegen dezelfde thema’s aan loop?
 • Wat maakt dat ik steeds stagneer/niet in actie kom?
 • Hoe komt het dat ik mij zo leeg voel?
 • Wat maakt dat ik zo moe ben?

Het Reflact® Burn-out Personal Profile geeft antwoord op:

 • Jouw twee meest herhalende onbewuste patronen wanneer je onder druk staat
 • Hoe ga ik hiermee om? Waar neem ik afscheid van? Hoe voorkom ik deze?
 • Hoe groot is mijn burn-out gevoeligheid?
 • Waar ligt mijn burn-out gevoeligheid?
 • De zichtbaarheid van jouw burn-out typologie
 • Hoe kan ik weer bewust de regie pakken op mijn energie?

Zo werkt het

 1. Met een telefonische intake maken we samen eerst jouw vraag helder en matchen we jou met een passende coach.
 2. Een telefonische kennismaking met de coach waarin jullie afspraken maken
 3. Hierna ontvang je per mail een link naar de Reflact®-meting.
 4. Het invullen van de online vragenlijst kan op elk moment en duurt slechts 10-12 minuten
 5. In een persoonlijk gesprek van 2 uur krijg je een terugkoppeling van de Reflact®-meting met je coach en ontvang je een overzichtelijke rapportage met daarin de inzichten in je competenties en drijfveren. Als geschenk krijg je een exemplaar van het inspirerende boek ‘De kracht van motivatie’ van Anton Philips.
 6. In een verdiepend vervolggesprek van 2 uur krijg je een terugkoppeling van jouw Reflact® Burn-out Personal Profile en ontvang je een rapportage met daarin inzicht in jouw burn-out typologie en burn-out gevoeligheid en de handvatten naar minder stress en meer regie en energie.

Investering

De kosten van de Reflact®-meting plus jouw Reflact® Burn-out Personal Profile, inclusief de twee genoemde coachgesprekken, bedragen € 1.485,-- excl. btw. Uitbreiding in de vorm van extra coachingssessies is altijd mogelijk.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Bekijk hieronder onze andere coachingstrajecten:

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up