Alies Tax

Al op mijn tweeëntwintigste ontdekte ik mijn passie: mensen een stap dichter bij zichzelf en elkaar brengen. In de jaren die volgden werkte ik o.a. als jobcoach, trainer en adviseur leren & ontwikkelen. Ondertussen volgde ik meerdere opleidingen die steeds weer bevestigden dat ik op het juiste pad zat. In 2018 besloot ik vol voor het trainersvak te gaan. In dat jaar trouwde ik met mijn grote liefde Fabian en kwam alles waar ik altijd al van droomde, samen.

Bij de Baak ben ik trainer voor de programma’s Management van mensen en Communicatie met impact. Ik werk onder andere met methodieken zoals de Transactionele Analyse, NLP en systemisch werk. Ook ben ik Insights Practitioner en gebruik ik de psychologische voorkeuren van Jung.
Mijn stijl wordt vaak omschreven als warm, fris en confronterend. De lat ligt hoog bij de Baak, en dat moet ook. Ons doel is om deelnemers naar een hoger niveau te brengen door middel van mooie inzichten en praktische handvatten. Het is een genot om daar aan bij te mogen dragen!

Alies Tax Cover photo
Naam
Alies Tax
Functie
Trainer
Scroll up