Annette del Prado

Na 7 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt voor de Baak, ben ik inmiddels alweer 4 jaar werkzaam als associate bij deze organsiatie. De Baak is een omgeving waar je op een fijne manier je kunt ontwikkelen, vanuit meerdere perspectieven en voorbij de gebruikelijke 'college-achtige' settings. De leeromgevingen van de Baak nodigen je daartoe uit, inspireren je en dragen daardoor op bijzondere wijze bij aan de gewenste groei en ontwikkeling. Leren en ontwikkelen bij de Baak is een uitnodiging tot verkennen, verdiepen, bewustworden, vanuit een veilige en professionele setting, uit je comfortzone durven komen en het nieuwe, het onbekende durven aangaan en te integreren. Dat maakt voor mij de Baak een bijzondere organisatie om voor te mogen werken, om mee samen te werken.

Annette del Prado
Naam
Annette del Prado
Functie
Trainer

Biografie

De vraag wat ons drijft, wat maakt dat we doen wat we doen, fascineert mij. Hoe het komt dat we, zowel in ons persoonlijke als in ons werkende leven, nog vaak zo lijdend zijn en te weinig leidend. En daardoor de verbinding met onszelf en onze omgeving kunnen kwijtraken. Wat maakt dat het zo moeilijk is om ‘ los te laten’ en de keuze te maken om werkelijk te leven en werken vanuit onze essentie en in verbinding met onze wezenlijke kwaliteiten en talenten? Met een open geest, open hart en volle bereidheid?

Ik draag graag bij aan het ont-dekken van je persoonlijke talenten en kwaliteiten, je essentie. Om met meer bezieling en zingeving zichtbaar te kunnen worden in je persoonlijke en werkende leven. Om zo ook bij te kunnen dragen aan bezielde, betekenisvolle en succesvolle organisaties.

Mijn ruime werkervaring en opleidingsachtergrond dragen in mijn begeleiding hiertoe bij. Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel en website www.annettedelprado.nl. Mijn persoonlijke stijl kenmerkt zich als: empathisch, intuitief, betrokken, zuiver, oprecht benieuwd, respectvol, integer en verbindend. En ook: analyserend en onderzoekend vanuit een brede blik, spiegelend en subtiel confronterend, tot de kern willen komen, zowel oog voor detail als voor het grotere geheel, open staan voor diversiteit en een veilige context voor ontwikkeling biedend.

Scroll up