Carl Hoogvliet

Ik werd geboren in een liefdevol gezin op 13 juli 1988, groeide op in Zwijndrecht en wist al heel vroeg dat ik acteur wilde worden. Nadat ik afstudeerde van de opleiding Social Work Theater & Maatschappij, speelde ik een aantal jaar als acteur in voorstellingen. Dit was een enorm avontuur naast mijn werk als communicatietrainer en coach.

Na een aantal jaar besloot ik full-time te gaan trainen. Wat ik daar zo gaaf aan vind, is de ontmoetingen met mensen en de dynamische omgeving waarin ik steeds een stukje mee mag lopen met het leerpad van de deelnemer. Ik weet als geen ander hoe kwetsbaar het is om iets nieuws uit te proberen. Als acteur ga je een voorstelling repeteren, in dat proces is het juist de bedoeling om fouten te maken. Het is dan zo helpend als de regisseur veiligheid creëert, om risicoloos uit te proberen, zodat je als professional jezelf kan laten zien. Dat kenmerkt mij als trainer: als leider ga ik voor in kwetsbaarheid, je mag spelen met nieuw gedrag en delen ontdekken van jezelf die er al waren, alleen iets in de schaduw stonden. Zodat jij als deelnemer de ruimte voelt om de comfort zone iets te vergroten.

Naast mijn theaterachtergrond zet ik ook mijn kennis en ervaring op het gebied van Transactionele Analyse, Systemisch Werk en NLP in. Het werken voor de Baak is voor mij thuiskomen, een plek waar ik mezelf ook steeds weer mag ontwikkelen, leren met collega’s en verdiepen met de groepen die ik mag begeleiden. Dat doe ik met veel plezier in de programma’s Management van Mensen, Communicatie met Impact en het Talent Ontwikkelings Programma.

Carl Hoogvliet.
Naam
Carl Hoogvliet
Functie
Trainer
Scroll up