Caroline van der Linden

Ik ben als organisatiecoach betrokken bij onder meer het Baak Strategie Programma, Invloed in Complexiteit, Professioneel Adviseren en Bezielend Leiderschap. Daarnaast werk ik samen met diverse klanten in maatwerk ontwikkelprogramma’s.
Mijn aanpak is meestal ‘haal eruit wat er al inzit’, met een knipoog naar de beeldhouwer Michelangelo. Ik geloof dat ieder mens veel wijsheid en potentie bezit, en soms een nudge nodig heeft om verder te komen. Vertel me je verhaal en ik luister, bevraag je en ga graag samen met je op onderzoek naar je mogelijkheden.

Ik luister en kijk vanuit diverse invalshoeken, als bedrijfskundige, orthopedagoog, coach, consultant en wetenschapper. Ik ben gepromoveerd op het organiseren van schwung in organisaties (In het handelen toont zich wijsheid, 2017).
Mijn passie is beeldhouwen in diverse materialen, zoals steen en hout. Ik hou ervan om ideeën vorm te geven in beeldtaal. Inspiratie haal ik uit reizen, lezen, wandelen, natuur, kunst, cultuur, gesprekken en aandacht voor de medemens.

caroline_van_der_linden_4
Naam
Caroline van der Linden
Functie
Organisatiecoach | Executive coach
Scroll up