Heleen Esser

Van nature ben ik vrolijk, open en eerlijk: dat typeert mij ook als trainer. Leren kan met plezier en door mijn oneindige nieuwsgierigheid maak ik dingen bespreekbaar en zichtbaar die dat voorheen niet waren.

Dynamieken in groepen fascineren mij uitermate, daarom begeleid ik graag teams en groepen en duik ik de onderstroom in. Dat wat er niet gezegd wordt vind ik uitermate interessant. En ook op individueel niveau: dat wat in jezelf speelt maar je niet hardop uitspreekt maak ik graag zichtbaar en/ of bespreekbaar. Ook in de training Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals zal ik dat stuk in jou proberen aan te zetten. Dus dat wat er in jouw eigen onderstroom gebeurt, daar zit volgens mij juist de wijsheid en eigenheid die je kunt benutten in je werk. Door de verschillende mensen en achtergronden in de training ontstaat er een dynamische en verrassende leeromgeving waarin beweging en verschuiving van perspectief ontstaat. Spannend én verfrissend! Dat vind ik fijne combinatie om in te werken.

Bij de Baak ben ik trainer in het team van training Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals en doe ik incompany programma’s.

Naam
Heleen Esser
Functie
Trainer
Scroll up