Ingrid Smit

Ik trek graag op met mensen die leidinggeven aan zichzelf de volle aandacht willen geven en bereid zijn echt te onderzoeken wat er nodig is om het werk betekenisvol en succesvol te maken voor mens en organisatie.

Ik ben afgestudeerd als onderwijskundige en heb nog steeds een grote belangstelling voor leren, ontwikkelen en afwikkelen wat ingewikkeld is. Na mijn verschillende rollen in het onderwijsveld heb ik tien jaar gewerkt als leidinggevende bij de publieke omroep.

Ik heb een oprechte interesse in mensen, kijk met de blik van een cultureel antropoloog naar organisaties, voel mij thuis in een internationale omgeving en heb een scherp oog voor diversiteit in de samenwerking. Als senior trainer ben ik ook verbonden aan het open programma ‘Effectieve Persoonlijke Communicatie’ en faciliteer ik veel op maatwerkprogramma’s voor profit en non-profit organisaties op de thema’s leiderschap en samenwerking in transitieprocessen. Daar waar werken en leren uitdagend samen gaan. Mijn persoonlijke inspiratie haal ik uit reizen, ontmoetingen met de ander en andere culturen, mijn camera en de natuur.

ingrid_smit
Naam
Ingrid Smit
Functie
Coach | Trainer
Scroll up