Keimpe de Heer

Ik ben een strategisch adviseur met een scherpe focus op zingeving en innovatie met impact. Als organisatiecoach ondersteun ik bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden in binnen- en buitenland bij het oplossen van complexe innovatievraagstukken met een creatieve, ontwerpgerichte aanpak.

Mijn kracht is om individuen en organisaties in beweging te krijgen met ontwerpen, maken en doen. Ik heb een diep geloof in de ‘maakbaarheid’ van je eigen realiteit, dat start bij verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om je heen.

Ik heb in diverse leidinggevende en strategische managementfuncties gewerkt zowel in de publieke sector en het bedrijfsleven. Eerder werkte ik onder andere als adviseur van Eurocommissaris Kroes bij de Europese Commissie aan de totstandkoming van de Digitale Agenda. Daarnaast heb ik gewerkt als hoofddocent Design en Research bij de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ook ben ik actief in andere sectoren en adviseer ik besturen en directieteams over strategie en innovatiemanagement.

KeimpedeHeer_200x200
Naam
Keimpe de Heer
Functie
Trainer | Leading trainer
Scroll up