Klaartje Berkelmans

In 2006 exposeerde ik als illustrator/kunstenaar bij de Baak in Noordwijk. Niet vermoedend dat ik dertien jaar later op diezelfde locatie als trainer van “Ik en de Anderen” rond zou lopen.

Door mijn creatieve achtergrond kan ik concepten omzetten naar helder beeld en taalgebruik. Dat geeft mijn trainerschap een eigen kleur. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dat stelt me in staat om open en nieuwsgierig naar de ander te kijken.

Ik maak ruimte voor wat zich in het moment aandient. Dit vanuit het vertrouwen en de ervaring dat transformatie zijn oorsprong heeft in het nu. Door dit proces te ondersteunen kan de deelnemer oude patronen onder ogen te zien en met nieuwsgierigheid nieuwe wegen onderzoeken.

“Ik en de Anderen” is een training die ik met veel liefde geef. Het is een bijzondere ervaring om samen met de deelnemers op reis te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en vervolgens ‘thuis’ te komen. Bij elke reis kom je anders terug dan dat je bent vertrokken. Dat geldt voor de deelnemers maar zeker ook voor mij als trainer.

Klaartje Berkelmans
Naam
Klaartje Berkelmans
Functie
Trainer
Scroll up