Rebekka van Hees

Na een paar jaar in organisaties te hebben gewerkt, merkte ik dat mijn passie het ontwikkelen van mensen en organisaties is. Als organisatieadviseur heb ik me gespecialiseerd in de menskant van veranderen. Inmiddels heb ik ruim twintig jaar ervaring in het begeleiden van incompany trajecten (leiderschapsontwikkeling, teamcoaching, management development etc.).

Daarnaast coach ik mensen die inzicht willen krijgen in persoonlijke patronen en waar deze niet meer dienend zijn, ze willen transformeren.

Ik ben opgeleid als NLP trainer. Neuro Linguïstisch Programmeren komt voort uit het bestuderen van het gedrag en de overtuigingen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten/vaardigheden. Dit geeft me een toolbox voor het herkennen van gedachtepatronen, emoties en gedrag die je de mogelijkheid ontnemen en dus ook kunnen geven jouw leven autonoom en zinvol te kunnen leven. Ik sluit aan bij waar jij bent in je ontwikkeling en bied je wat jij op dat moment nodig hebt.

Hiervoor heb ik veel opleidingen gedaan waarvan ik de technieken kan inzetten: Interactieve Zelfresonantie – systemisch werken aan persoonlijke ontwikkeling en traumaverwerking, emotiecoaching – je emoties als ontwikkelcompas inzetten, vallei coaching – werken met je levensenergie.

rebekka_van_hees
Naam
Rebekka van Hees
Functie
Trainer
Scroll up