Reine Rek

Ik ben Reine Rek, in 2010 studeerde ik af aan de Universiteit voor Humanistiek. In een notendop maakt mij dat een expert in hoe mensen zingeven. Ik focuste me op mensen in organisatie. Sinds 2015 ben ik actief als trainer en coach, en ik ben dol op het begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en relaties. Mijn stijl? Lichtvoetig, maar diepgaand. Ik werk vanuit eigen wijsheid en vertrouwen in het proces.

Bij de Baak werk ik in het programma "Ik en Anderen", waar ik mijn expertise inzet op het gebied van Voice Dialogue, relatie coaching en lichaamsgericht werkvormen. Deze combinatie van disciplines stelt mij in staat om een holistische benadering te bieden die zowel het individu als de groep als geheel ondersteunt.

Waarom ik graag voor de Baak werk? Simpelweg omdat de Baak mij de kans biedt om te doen wat ik het liefste doe: de diepte ingaan in een omgeving die dit rijkelijk faciliteert. De focus op persoonlijke groei en ontwikkeling, gecombineerd met de ondersteunende gemeenschap en hoogwaardige programma's, maakt de Baak een ideale plek voor zowel trainers als deelnemers.

Reine Rek
Naam
Reine Rek
Functie
Trainer
Scroll up