Wim ter Mate

Wim ter Mate studeerde Hoger Management en Executive MBA en is sinds 2018 werkzaam bij De Boer & Ritsema van Eck. Met zijn jarenlange ervaring als zelfstandig trainer, coach en (interim) manager en MT-lid binnen diverse branches zoekt Wim de verbinding met mensen binnen organisaties en teams om van daaruit verandering te realiseren. Hij heeft o.a. ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling, (commercieel) management en verandermanagement. Daarnaast treedt Wim graag op als onafhankelijk procesbegeleider bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld visie en strategie.

Het beste uit mensen halen is waar Wim energie van krijgt. Hij is geïnteresseerd in hetgeen mensen drijft en de keuzes die ze maken. Geboeid door de interactie tussen mensen en de invloed daarvan op de kwaliteit van samenwerking en samenhangende resultaten daagt hij uit tot het maken van andere keuzes, te experimenteren met ander gedrag.

De samenwerking met Wim kenmerkt zich door toegankelijkheid, lichtvoetigheid en een hoge mate van professionaliteit. Zijn motto: Verbinding maakt alles mogelijk.

wim_ter_mate
Naam
Wim ter Mate
Functie
Trainer
Scroll up