• Grensverleggend en persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke aandacht
  • Grensverleggend
  • De beste trainers
  • Gecertificeerd

Trainingen voor leidinggevenden en professionals

De Baak is hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap voor mensen met een hbo en wo werk- en denkniveau. Je kan hieronder het aanbod van trainingen per thema vinden of bekijk het totaaloverzicht van de trainingen.

Ga naar totaaloverzicht

Wil je graag het totaaloverzicht in een brochure ontvangen? Klik dan hier.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op voor een persoonlijk adviesgesprek via 0343-556369 of advies@debaak.nl.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Ja, ik wil advies

Bekijk hieronder per categorie ons trainingsaanbod:

Veilige leer- en werkomgeving

Jouw veiligheid en die van onze medewerkers staat voorop. Daarom werken we vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM.

  • BaakBoost

    Een high impact programma van 4 dagen tegen een scherp tarief. Een training vol inspiratie, professionele en persoonlijke ontwikkeling en activiteiten op een prachtige locatie in het bos of aan zee. Met de keuze uit 11 varianten is er altijd een BaakBoost die bij je past.

  • Online Proeverij

    Wil je een training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Maak gratis kennis met onze trainingen en trainers tijdens de Online Proeverij. In één uur ervaar je de inhoud van de training en kom je erachter wat het programma voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling kan betekenen.

Heb je vragen of wil je advies over onze trainingen?

Neem contact op met onze adviseurs via 0343-556369 of advies@debaak.nl. Zij helpen je graag verder! Je kan ook direct een afspraak inplannen via het adviesformulier.

Naast onze trainingen bieden wij ook persoonlijke coaching trajecten aan. Ben je op zoek naar maatwerk voor jouw organisatie? Bekijk dan onze incompany mogelijkheden.

Scroll up