• Persoonlijke aandacht
 • Grensverleggend
 • The best coaches
 • Gecertificeerd
 • Grensverleggend en Persoonlijke aandacht

News Detail

Als (top)manager ben je de vraagbaak voor mensen om je heen. Maar hoe blijf je zelf scherp? Aan wie toets jij je nieuwe ideeën, je twijfels?

Executive Coaching van de Baak neemt als uitgangspunt uw bedrijf, uw bedrijfsvoering en uzelf om plannen te verwezenlijken. In uw positie in de top van het bedrijf, bent u voor velen het aanspreekpunt, de beslisser en ook degene die inspireert, die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Maar bij wie kunt u terecht voor inspiratie? Bij wie kunt u terecht om even stil te staan bij de huidige situatie en stappen te overwegen voor de toekomst.
De executive coach van de Baak is voor u een professionele gesprekspartner die u helpt uw krachten en energie te focussen. Door uw gedachten te ordenen bent u in staat tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken te komen. De executive coach is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering.

Executive Coaching kan zich richten op een groot aantal onderwerpen. Een paar voorbeelden:

 • Door de groei van uw bedrijf bent u genoodzaakt de zaken anders te organiseren. U bent van nature meer de ondernemer dan de manager. Hoe pakt u dit aan?
 • U wilt internationalisering doch de thuissituatie dwingt u veel in Nederland te blijven. Hoe lost u dit op?
 • U begon eens als technisch specialist. Nu, als gevolg van vele successen, bent u directeur. Hoe vult u uw rol effectief in?
 • U heeft gewaagde ideeën voor het lanceren van een nieuw product. U gelooft erin, maar ziet het risico. Wat is een wijze beslissing?
 • U hebt de kriebels. U wilt graag meer in uw bedrijf. Nieuwe ontwikkelingen, of zo... Vage ideeën, maar hoe concretiseer je die?

Executive Coaching heeft als doel de topmanager, ondernemer en/of bestuurder te helpen bij zijn unieke invulling van ondernemerschap en besturing van de onderneming. Door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. U verbreedt uw horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Zoek je een coach?

Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Advies aanvragen

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Inschrijven

Empty Page Section

Bekijk hieronder een overzicht van onze coachingstrajecten: 

 • teaser_0025

  Personal coaching

  Coach

  Persoonlijke begeleiding gericht op het (her)ontdekken van je kwaliteiten. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht. >

  Lees meer...

 • teaser_0021

  Loopbaancoaching

  Coach

  Het gevoel overal ingerold te zijn. Het anders willen. Richting vinden in je carrière. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je? >

  Lees meer...

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up