Loopbaancoaching

 • Grensverleggend en persoonlijke aandacht
 • Persoonlijke aandacht
 • Grensverleggend
 • De beste coaches
 • Gecertificeerd

News Detail

Waarom loopbaan coaching?

Het gevoel overal ingerold te zijn. Het anders willen. Richting vinden in je carrière. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je?

Loopbanen voor hoogopgeleide professionals van nu bestaan uit een continue waaier aan keuzes en mogelijkheden. Tegelijkertijd heeft elke keuze consequenties voor het vervolg. Hoe moet je kiezen? Terwijl de neiging kan zijn je te richten op de vele mogelijkheden en belemmeringen op de banenmarkt, ben jijzelf het belangrijkste kompas! Onderzoek naar wie je bent, wat je nodig hebt in werk, wat je inspireert en wat jou ‘zin’ in werk geeft maakt helder welk pad je moet gaan opzoeken of creëren. Dat vraag onderzoek, soms ook van belemmerende krachten in jezelf, en in de spiegel kijken.

Voor wie?

Loopbaan coaching is er voor ieder die (nieuwe) koers en inspiratie zoekt in werk. Voor mensen die betekenisvol werk willen doen dat past bij hun talenten en wensen.

Thema’s

De volgende thema’s komen aan de orde in een loopbaan coaching traject:

 • Het verleden. Waar kom je vandaan? Hoe ben je geworden wie je nu bent? Zoeken naar patronen in je persoonlijk verleden die je hebben gebracht waar je nu bent. Wat belemmert, wat stimuleert?
 • Waarden. Wat vind je belangrijk in werk? Wat past bij jouw persoon en jouw normen en waarden?
 • Wie ben je? Hoe zit je in elkaar? Ben je introvert of extravert, intuïtief of rationeel? Een aanpakker of een beschouwer?
 • Wensbeelden. Hoe zou je, als je even de realiteit vergeet, je toekomst graag zien? Denken in mogelijkheden. Over inspiratie, diepe interesse en verbinding.
 • Actieplan. Wat ga je doen? Hoe ga je het vervolg uitzetten en realiseren? Integreren van inzichten tot een duidelijke ‘opdracht’ aan jezelf.

Investering

De kosten van een loopbaan coachingstraject van 7 sessies (75 minuten per sessie) bedragen € 1.750,-- excl. BTW. Aangezien coaching altijd maatwerk betreft, kan het aantal sessies afwijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-556369 of vul het contactformulier op deze pagina in. Onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Vraag advies aan

Gratis Coaching Magazine

Wil je niks missen op het gebied van coaching? Schrijf je dan in voor het digitale Coaching Magazine.

Inschrijven

Bekijk hieronder onze diverse soorten coachingstrajecten:

 • Personal coaching

  Persoonlijke begeleiding gericht op het (her)ontdekken van je kwaliteiten. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht. .

 • Keuzes maken: ACT now!

  Wil jij jezelf écht leren kennen? De ACT®-meting is een slimme, innovatieve manier die inzicht geeft in jouw (onbewuste) talenten en ontwikkelpotentieel. >

 • Executive Coaching

  Als (top)manager ben je de vraagbaak voor mensen om je heen. Maar hoe blijf je zelf scherp? Aan wie toets jij je nieuwe ideeën, je twijfels?.

 • Inzicht & Uitzicht

  Ben je toe aan een herijking van je werkende leven? En op zoek naar inzicht in jezelf en uitzicht op verandering?.

 • Ik zoek een coach

  Zoek je voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling een (online) coach? Kijk hier voor meer informatie..

Wil je meer weten over het vinden van een persoonlijke coach? Bel 0343-556369 of vul het contactformulier in. Of zoek je een coach voor jouw organisatie? Kijk dan verder bij onze incompany trajecten voor coaching op maat. Naast onze persoonlijke coaching trajecten bieden wij ook trainingen aan om je eigen coachingsvaardigheden te ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie over coaching bij de Baak.

Scroll up